Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O Hayat Benim'den ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan sert tweet!

O Hayat Benim'den ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan sert tweet!

MAGAZİN Haberleri

O Hayat Benim dizisinden beklenmedik bir şekilde ayrılma kararı alan Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan çok sert sözler: Hakkımı helal etmiyorum...

Fox TV'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinin sevilen karakteri Nuran'ı canlandıran Yeşim Bozoğlu başarılı projeden ani bir şekilde ayrılma kararı almıştı. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Sinan Albayrak gibi isimlerin paylaştığı dizi O Hayat Benim'de Nuran karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu diziden ayrıldığını: "O Hayat Benimde Nuran gider, kavga biter. Kanımı canımı verdim, sizde gördünüz, izlediniz, ne çok sevdiniz, ne güzel söylediniz. Allah razı olsun.." sözleriye takipçilerine duyurmuştu. Son olarak yapmış olduğu bu açıklama sert oldu. Yeşim Ceren Bozoğlu Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı..Bozoğlu bir takipçisinin 'Mesele para mı? ' sorusuna da: 'ASLA para değil mesele. Ömrü hayatımda karar sebebim olmadı Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Helal etmiyorum hakkımı..' cevabını verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...