Arsene Wenger yıkıldı!

Arsene Wenger yıkıldı!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Monaco'yu 2-0 yenmesine rağmen elenen Arsenal'de menajeri Arsene Wenger maç sonu açıklamalarda bulundu.

İşte Wenger'in sözleri:


"İlk maçta aldığımız sonucun bizi çok zorlayacağını biliyorduk. Futbol bir peri masalı değil. Gerçeklere dayanıyor. Monaco da bu gerçeklerle sahadaydı bugün. Savunma yaptılar ama şanslıydılar da. 3'ü hatta 4'ü ve 5'i bulacak pozisyonlarımız vardı. Takım olarak performanstan memnunum. Bu maç için yeterliydi ancak turu geçmek için yeterli olmadı."


"Maç öncesi şansımızın çok ama çok düşük olduğunu biliyorduk. İlk maçtaki durumu eşitlemekte zorlandık ama 2-0'dan sonra pozisyonlarımız oldu. Biraz şanslı olsak turu geçebilirdik. Bu yılı geçen iki yıldaki elenmemizle karşılaştırmak doğru olmaz. Son iki yıl Bayern ve Barcelona'ya elendik. Bu sezonki elenmemiz bizi daha fazla yaraladı."Wenger'in ardından söz alan takım kaptanı Per Mertesacker ise; "En iyi takım elendi. Bunu hak ettik çünkü ilk maç Monaco bizden çok daha iyi oynadı. Bu gece bir geri dönüşe imza atmak istedik ama işimiz çok zordu. İyi oynadık ama yeterli olmadı. 2'den fazla gol atabilirdik. İlk maçı düşünmeden oynamaya çalıştık ve elimizden geleni yaptık." şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...