Erdoğan, genç kızın gözyaşlarını görünce dayanamadı!

/ Kaynak: DHA
Erdoğan, genç kızın gözyaşlarını görünce dayanamadı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kanserden annesini kaybeden lise öğrencisi Aslıhan Şimşekler cezaevinde bulunan babasının affedilmesi için yazdığı mektubu Erdoğan'a ulaştıramayınca...

Lise öğrencisi 18 yaşındaki Aslıhan Şimşekler cezaevinde bulunan babasının affedilmesi için yazdığı mektubu dün Kars'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştıramayacağını anlayınca ağladı. Genç kızın ağladığını fark eden Erdoğan'ın korumaları aracılığı mektubu alması, Aslıhan Şimşekler'i mutlu etti. TANAP'ın (Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı) temelini atmak için dün Kars'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in babası Haydar Aliyev adına yaptırdığı Anadolu ve Anadolu Teknik Lisesi'nin açılış törenine, halası Nilgün Şimşekler ile giden lise son sınıf öğrencisi Aslıhan Şimşekler, koruma çemberini aşamayınca, ağlamaya başladı. Genç kızın ağladığını uzaktan fark eden Erdoğan, kadın korumalardan birini göndererek sorunu öğrendi. Kadın koruma ile mektubu aldıran Erdoğan, konuyla ilgileneceği mesajını iletti.
Annesi Nurcan Şimşekler'i 4 ay önce kanserden kaybettiğini anlatan Aslıhan Şimşekler, babası Celil Şimşekler'in de polise hakaret ve bir kavgaya karışmaktan 1,5 ay önce 2,5 yıl hapis cezasını çekmek için cezaevine girdiğini bildirdi. 11 yaşındaki ortaokul birinci sınıf öğrencisi kız kardeşi Azra ile birlikte ortada kaldıklarını anlatan Aslıhan Şimşekler, "Annem Nurcan Şimşekler kanserden ölünce perişan olduk. Onun acısını unutmadan bu kez babamı kaybettik. Kerestecilik yapan babam Celil Şimşekler, iki ayrı olaydan dolayı, Yargıtay tarafından onanan 2.5 yıl hapis cezasını çekmek için 1,5 ay önce cezaevine girdi. Evde Azra ile birlikte çaresiz kaldık. Ne anam var ne de baba. Kardeşimle benim tek istediğim babamızın cezaevinden çıkıp başımızda olması. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan babamın suçsuz olduğunu, yaşanan olayın bir daha araştırılmasını ve babamın serbest bırakılmasını istedim. Aslında olayı anlatmak istiyordum. Sesimi Erdoğan'a duyuramayınca mektubu korumlar aracılığı ile gönderdim. İnşallah, cumhurbaşkanı babamızı affeder" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...