Uyuşturucu satıcılarına 12,5 yıl hapis

/ Kaynak: DHA
Uyuşturucu satıcılarına 12,5 yıl hapis

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kayseri'de uyuşturucu sattığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan 45 yaşındaki Halil Güneş, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen yıl 15 Ağustos'ta merkez Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi'nde meydana geldi. Eski adliye çevresinde uyuşturucu satıldığı ihbarı alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Halil Güneş'i teknik takibe aldı. Bir süre izlenen Güneş, düzenlenen operasyonda yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, alüminyum folyoya sarılı 5 gram eroin bulundu. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Güneş, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, tutuklu sanık Halil Güneş hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen Güneş, "Çok mağdur durumdayım. 4 çocuğumdan 3'ü hala öğrenci ve benim onlara bakmam lazım. Namusum, şerefim üzerine yemin ederim ki ben bu suçu işlemedim. Beraatımı talep ediyorum" dedi. nbsp;Mahkeme heyeti, sanık Güneş'e, 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ya da sağlama' suçunu işlediği gerekçesiyle 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...