Hırsızlık çetesine 3 tutuklama!

/ Kaynak: DHA
Hırsızlık çetesine 3 tutuklama!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Denizli ve çevre illerde hırsızlık olaylarınakarışan çetenin üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 9 kişiden 3'ü tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son zamanlarda artan hırsızlık olaylarının önüne geçmek için çalışma başlattı. Hırsızlıkların bir çete tarafından yapıldığını belirleyen jandarma, geçen pazartesi günü harekete geçip, şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Denizli ve ilçesi Bozkurt'ta toplam 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerindeki aramalarda, ruhsatsız olduğu belirlenen 3 tabanca, 1 av tüfeği, çalıntı olduğu anlaşılan tamamı altın 7 yüzük, 3 broş, 3 küpe, 3 bilezik, 22 kol saati ve 474 gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Şüphelilerin sorgularının ardından 20 ayrı hırsızlık olayı da aydınlatılmış oldu. nbsp;

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 3'ü tututklandı, 6'sı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...