Kate Middleton sınıfta kaldı!

Kate Middleton sınıfta kaldı!

DÜNYA Haberleri

İngiliz Kraliyet ailesinin gözbebeği Cambridge Düşesi Kate Middleton bu kez eleştiri yağmuruna tutuldu.

Dün eşi Prens William ile birlikte Aziz Patrick Günü kapsamında düzenlenen bir askeri geçidi izleyen Middleton'ın tören sırasında bir yandan gülerken bir yandan da elini burnuna götürüp kurcalaması eleştirilere sebep oldu.

"PRENSES SINIFTA KALDI"

Bazı köşe yazarları Middleton'ın bu hareketini 'Düşes bu kez sınıfta kaldı' diye yorumladı. Bu yazarlar, Middleton'ın annesi Carole'un da 2006 yılında yine benzer bir geçit töreninde sakız çiğnerken görüntülendiğini de hatırlattı.

"BURNUNU KARIŞTIRMIYOR"

Kate Middleton'ın hayranları ona yöneltilen "Kibar hanımlar toplum içinde bu tür davranışlar sergilemez" eleştirilerine "Ama o, burnunu kurcalamıyordu. Yanındaki yüksek rütbeli askerin de yüzüne bakılırsa ikisi hoş bir şeye gülüyorlardı ve Kate de gülüşünü böyle tamamladı" diyerek karşı çıktı.

Hayranları "Zavallı Kate, o kadar göz önünde ki ne yapsa eleştiri konusu oluyor" diyerek ona olan sempatilerini dile getirdi.

"YOKSUL İNSANLARIN KOKUSUNDAN RAHATSIZ OLDU"

Bazıları da Kate Middleton'ın burnunu kapatır gibi tutmasını, "Etrafındaki yoksul insanların kokusunu duymamak için böyle yaptı" diye yorumladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...