Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da cinayet ve intihar şüphesi

/ Kaynak: AA
Antalya'da cinayet ve intihar şüphesi

YAŞAM Haberleri  / AA

Alanya ilçesinde bir evde Hurşit Özlem ile ev işlerinde kendisine yardım eden Eylem Mecit tüfekle öldürülmüş halde bulundu.

İlçedeki bir restoranda çalışan 2 çocuk annesi Eylem Mecit'ten (35) haber alamayan ve bu nedenle yaklaşık 4 aydır ev işlerine yardım ettiği Hurşit Özlem'in (72) Saray Mahallesi'ndeki evine giden arkadaşları, kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi.

Çilingir yardımıyla kapıyı açan polis ekipleri, evde Eylem Mecit ile Hurşit Özlem'i pompalı tüfekle vurulmuş halde buldu. Hurşit Özlem'in tüfekle önce Eylem Mecit'i öldürdüğü, daha sonra intihar ettiği ileri sürüldü.

Mecit ve Özlem'in cesetleri otopsi için Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı.

Hurşit Özlem'in komşusu Dilek Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün 23.00 sıralarında silah sesi duyduğunu, apartmanın dördüncü katına kadar çıktığını ancak kapıların kapalı olması nedeniyle geri döndüğünü söyledi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...