Beşiktaş, 2-1'lik yenilginin rövanşında Brugge'ü konuk ediyor

Beşiktaş, 2-1'lik yenilginin rövanşında Brugge'ü konuk ediyor

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Kupası'nda çeyrek final hayalleri kuran Beşiktaş, 2-1'in rövanşında Club Brugge'ü ağırlıyor.

Olimpiyat Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmada Rus hakem Sergey Karasev düdük çalacak. Beşiktaşlı taraftarların stadı tıklım tıklım doldurarak rekor kıracağı gecede milyonlarca siyah-beyazlılara tur sevinci yaşatmak isteyen Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Atiba, Sosa, İsmail ve Milosevic forma giyemeyecek. Evinde aldığı skorun avantajıyla İstanbul'a gelecek olan Club Brugge'de ise Victor Vazquez'in sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş'ın adını üst tura yazdırması için rakibini 1-0 ya da en az iki farklı skorla yenmesi gerekiyor. Normal süre 2-1 biterse mücadele uzatmalara gidecek. Her türlü mağlubiyet ve beraberlik ile Brugge'ün en az iki gol bulduğu tek farklı Beşiktaş'ın galibiyetinde Belçika temsilcisi mutlu sona ulaşacak.

Beşiktaş, 2-1'lik yenilginin rövanşında Brugge'ü konuk ediyor

Bilic, "Brugge'ü hafife almayacağız ama inancımız tam" dedi ve ekledi: nbsp;

TURU GEÇECEĞİZ nbsp;

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kritik Brugge karşılaşması öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, rakiplerine saygı duyduklarını belirterek, "Ancak bu durum kendimizi küçük gördüğümüz anlamına gelmiyor. Çok büyük bir şansımız var ama nbsp;rakibimizi de hafife almıyoruz. Gücümüzü biliyoruz, güçlerini biliyoruz ve turu geçeceğimize de inanıyoruz" diye konuştu. Slaven Bilic, "Brugge kolay futbol oynuyor ancak bu bizim onlara saygısızlık yapmamız anlamına gelmez. Kolay ve üretken oynuyorlar. Belçika'daki maçta da bu böyle oldu. Uzun toplarla oyunu rakip yarı alana yıkmaya çalışıyorlar. Benim beklentim bu kez oyuna daha kontrollü başlayacaklar" dedi.
Taraftara iş düşecek
Hırvat çalıştırıcı, "Oyun stratejilerini ilk yarıda değiştirmediler ve golü yedikten sonra bir hamle yaptılar. Biz de bu kez ilk karşılaşmaya göre çok daha dikkatli olacağız. Bu maçın senaryosu Liverpool maçından farklı geçebilir. Taraftarımıza bu konuda çok iş düşecek. Mümkün olduğunca erken bir gol bulmak için çabalayacağız ancak karşımızda zorlu bir takım var. Oyun beklediğimiz gibi gitmediği anda da taraftarımızın bize son ana kadar destek vermesi gerekir" ifadelerini kullandı. Bilic, "Brugge çok iyi bir takım, Belçika ligini de iyi biliyoruz. Anderlecht'in Galatasaray karşısındaki performansı da ortada. Ayrıca Fenerbahçe ile de hafta sonu çok zorlu bir maç yapacağız. Kritik bir dönemden geçiyoruz. Ancak ben oyuncularıma her zamanki gibi güveniyorum" diyerek sözlerini tamamladı. nbsp;

Gökhan Töre, Brugge maçı öncesi iddialı: İnandık başaracağız

"Tıpkı Liverpool maçında olduğu gibi yine gülen biz olacağız" nbsp;

Son haftaların en formda oyuncuları arasında yer alan Gökhan Töre, tur için iddialı konuştu. Belçika'da oynanan ilk maçta rakiplerini ipe dizerek karşılaşmanın ilk golünü atan ardından, Kayseri Erciyesspor mücadelesinde de müthiş bir golle takımını öne geçiren Gökhan Töre, çeyrek finale adlarını yazdıracaklarını söyledi. Beşiktaş'ın Club Brugge'den daha istekli bir takım olduğunu ifade eden Töre, "Taraftarlarımızın desteğiyle kendi evimizde yenemeyeceğimiz takım yok. Liverpool maçında da aynı durumu yaşadık. Turu sıkıntıya soktuk ama sonunda kazanan biz olduk" diye konuştu. Bütün takım arkadaşlarının tura inandığını söyleyen Töre, bu sezon iddialı bir ekip olduklarını ve Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti. nbsp;

Veli: Önce sabır sonra zafer
Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Veli Kavlak, zorlu Brugge karşılaşması öncesinde sabrederek zafere ulaşacaklarını söyledi. Siyah-beyazlı oyuncu, "70 bin kişiyi arkamıza alacağız ancak kontrollü oynamamız gerektiğini iyi biliyoruz. 90 dakikalık bir süre olacak önümüzde olacak. Stat tamamen dolacak ama sabırlı oynamamız lazım, Belçika'da da sabırlı oynamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.









UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...