İsmail Kartal, o kuralı kaldırdı

İsmail Kartal, o kuralı kaldırdı

SPOR Haberleri

İsmail Kartal, Gençlerbirliği yenilgisi nedeniyle moralsiz olan futbolcuların aileleriyle daha fazla vakit geçirerek toparlanmaları için karar aldı

Teknik Direktör İsmail Kartal, haftalık programı Can Bartu Tesisleri'nin duvarına astı. Bu plana göre futbolcular antrenmanlardan yaklaşık 1 saat önce tesislere gelecek. Çalışmalardan sonra tesiste kalma zorunluluğu ise iptal edildi. İsmail Kartal'ın bu kararı almasındaki en önemli faktör ise Gençlerbirliği maçından sonra oyuncuların yaşadığı ciddi moral bozukluğu ve stres oldu. Teknik heyet, sarı-lacivertli takımı bu durumdan uzaklaştırmanın en iyi yolunun futbolcuları rahatlamak olduğunu düşünüyor. Bu sebeple oyuncular çalışmalar sonrası evlerinin yolunu tutarak aileleri ve sevdikleriyle zaman geçirmeye başladı.


Futbolcular daha önce bazı haftalarda tam gün tesislerde kalıyordu. Bu uygulama başlangıçta işe yarasa da bazı oyuncuların tepkisini çekmişti. Oyuncular, "Neyi bekliyoruz" diyerek tepkilerini dile getirmişti. Sarı-lacivertlilerin moralsiz olmasını ve şikayetlerini dikkate alan İsmail Kartal, oyuncularını serbest bıraktı. Ancak Kartal ve teknik ekip tam gün mesaiye devam ediyor.


Takıma yansıdı
Futbolcular tesislerden erken ayrılsa da teknik heyet derbinin taktik planını hazırlıyor. Bu arada Fenerbahçeli yöneticiler de, Gençlerbirliği yenilgisinden sonra tesislere gitmeyerek, futbolcular ve teknik heyete toparlanmaları için süre tanıdı. Oyuncuların dünkü antrenmanda çok istekli olmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...