Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Atay ekranlara geri dönüyor

Ali Atay ekranlara geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Leyla ile Mecnun'da Mecnun karakteriyle tanınan Ali Atay, ATV'de yayınlanacak bir mahalle komedisiyle ekrana gelecek

Dizide Atay'ın yanı sıra Ertan Saban, Öner Erkan ve nbsp;Aslı Enver rol alıyor. nbsp;Çekimleri devam eden dizinin senaryo ekibinde karikatürist Yiğit Özgür de yer aldı. 'Mutlu Ol Yeter', İstanbul'da pek bilinmeyen 'İstasyon' semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor.
Ali Atay ekranlara geri dönüyor

ALİ ATAY KİMDİR?
20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de doğdu. 1999'da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ali Atay "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut'u oynamıştır. TRT'de 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun adlı komedi dizisinde oynadığı Mecnun Çınar karakteriyle büyük bir başarı yakalamıştır. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra aynı dizi ekibi ile beraber çekilen ve Star Tv'de yayınlanan Ben de Özledim dizisinde kendini oynamıştır. Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.Leyla ile Mecnun ekibinin oynadığı ve Star Tv'de yayınlanan Ben de Özledim dizisinin baş rolünü oynamıştır. 2014 Haziranın da ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...