Merve gözyaşlarına boğuldu, Ahmet Dursun şaştı kaldı!

Merve gözyaşlarına boğuldu, Ahmet Dursun şaştı kaldı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV8'in en iddialı programı Survivor All Star'da duygusal dakikalar yaşandı. Ünlüler adasında veda eden Ahmet Dursun'un Merve ile diyaloğu olay oldu

Survivor All Star eleme gecesinde duygusal anlar yaşandı. Rahatsızlığı nedeniyle ünlüler adasından ayrılan isim Ahmet Dursun oldu. nbsp;Dursun arkadaşlarına veda ederken Merve ile arasında duygusal anlar yaşandı. Merve, Ahmet gitme, beni bırakma diyerek ağladı. Survivor All star'da ekrana gelen son bölümde Ahmet Dursun mide rahatsızlığı sebebiyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor'da SMS oylamasında Ünlüler takımından en çok oy alan isim Serenay Aktaş oldu. Ahmet Dursun'un Survivor'a vedasında ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlık sebebiyle doktorunun bir şey yemeden durmaması gerektiğini söylemesi ve Yarışma koşullarında da yarışmacının ekstra yemek yiyemediği için Ahmet Dursun'un dokunulmaz olmasına rağmen yarışmadan ayrılmasına karar verildi. nbsp;


İŞTE SURVİVOR ALL STAR ELEME GECESİNDE YAŞANANLAR
EN ÇOK MERVE ETKİLENDİ
Ahmet Dursun'un takım arkadaşları ile vedası izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Beklenmedik bir ayrılık yaşayan takım adeta şoke oldu. Ahmet Dursun hepsiyle tek tek vedalaştı. Sıra Merve Aydın'a geldiğinde gözyaşları sel oldu. Ahmet Dursun'un adadan bu şekilde ayrılmasınadan en çok Merve Aydın etkilendi. Merve Aydın dakikalarca Ahmet Dursun'a sarılarak 'Gitme Ahmet, lütfen gitme beni bırakma..' dedi. Ahmet Dursun, 'Beni de ağlatacaksın, sen güçlü bir kızsın , yapma böyle' diyerek Aydın'ı teselli etmeye çalıştı.
Merve gözyaşlarına boğuldu, Ahmet Dursun şaştı kaldı!

MERVE AYDIN NE DEDİ?
Survivor rejisi Ahmet Dursun ve Merve Aydın vedasındaki konuşmaları alt yazı ile sundu. Ta ki kulağına fısıldadığı sözlere kadar. Bu duygusal veda 'İkili arasında bir aşk mı yaşanıyor?' sorusunu gündeme taşıdı. Ahmet Dursun ve Merve Aydın geçen seneki Survivor'da da birlikte yarışmıştı.


AHMET DURSUN KİMDİR?
Almanya'da Dayısı Kurtuluş Şahin'in desteği üzeri futbola başlayan Ahmet Dursun 1996/1997 sezonunda SG Wattenscheid 09 takımından Kocaelispor'a transfer oldu ve Genç Milli Takım'a çağırıldı. 1999/2000 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu ve ilk sezonunda 21 gol atarak çok başarılı bir sezon geçirdi. Ancak aynı başarıyı sonraki sezonlarda devam ettiremedi ve 2003/2004 sezonunda Çin'in Tianjin Teda ekibine transfer oldu ve bir sürede burada futbol oynadı.


Ahmet Dursun, 2004/2005 sezonu ilk yarısında İstanbulspor forması giydikten sonra 2. yarısının başında yeniden Beşiktaş'a transfer oldu. 2005/2006 sezonu sonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden ayrılarak Etimesgut Şekerspor'a transfer oldu. 2006/2007 sezonu ortasında Şekerspor'dan ayrılarak, Antalyaspor'la anlaştı. 2007/2008 sezonunda ise Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücü takımda fazla oynamayan Ahmet Dursun ilk deneyimlerini yaşadığı Kocaelispor takımına transfer oldu. Daha sonra Azerbaycan'ın Hazar Lankaran takımında oynadı.


Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen tecrübeli golcü Ahmet Dursun, 2010-11 sezonu için 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yolunu tuttu.[1] 2010-11 sezonunun devre arası transfer döneminde ise 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden olan Eyüpspor ile 1.5 yıllık anlaşmaya imza atmıştır.[2] Burada 10 Ocak 2012 tarihinde sakatlıklardan dolayı kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.[3] Ahmet Dursun 3 Ocak 2014'ten itibaren futbol hayatına devam edeceğini açıkladı. Burada 3 maça çıkan Dursun, 2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Yarışmada 111 gün kaldıktan sonra Merve Aydın'la birlikte 3. olmuştur. 22 Şubat 2015 tarihinden itibaren Survivor All-Star'a katılmış[4] fakat sağlık problemi nedeniyle 17 Mart 2015 tarihinde çekilmek zorunda kaldı.[5]DURSUN KİMDİR?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...