İşte Ahmet Dursun'un Survivor'dan elenmesine sebep olan o anlar!

İşte Ahmet Dursun'un Survivor'dan elenmesine sebep olan o anlar!

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'da beklenmedik bir şekilde adaya veda eden Ahmet Dursun'un barakasında fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı görüntüleri ortaya çıktı

Survivor All Star'da Pazartesi günü gerçekleşen eleme konseyinde ünlüler yarışmacısı Ahmet Dursun'un sağlık problemlerinden dolayı yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Ahmet Dursun'un fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı o anlar kameralara böyle yansıdı.

AHMET DURSUN BÖYLE FENALAŞTI-TIKLAYIN

SURVİVOR'DA KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU!

TV8'in heyecanla izlendiği Survivor All Star yarışmasında dün akşam eleme konseyi vardı. Kimsenin beklemediği o isim yarışmaya veda etti.

Tüm yarışmacılar halk oylamasına göre kimin gideceğini merak ederken, Acun Ilıcalı'dan üzen açıklama geldi. Ünlüler arasında gerçekleşen eleme heyecanında, midesindeki sağlık problemlerinden ötürü düzenli yemek yemesi gereken Ahmet Dursun'un, Survivor All Star yarışma kuralları gereği mümkün olmayan bu durumundan ötürü doktorların da tavsiyesi üzerine yarışmadaki macerası sonlandı. nbsp;

Acun Ilıcalı durumu şöyle izah etti; Biliyorsunuz Ahmet Dursun bugün doktor kontrolüne gitti. Yapılan doktor kontrolünde Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlığın ciddi olduğu ve belirli aralıklarla yemek yemesi gerektiği söylendi. Yarışma gereği belirli aralıklarla yemek yemesi mümkün değil. Bu yüzden Survivor All Star'dan ayrılması gerekiyor. Bizim için sağlık çok daha önemli olduğu için Ahmet Dursun'un yarışmaya devam etmemesi gerekiyor.' diye konuştu. Bunu duyan Survivor All Star yarışmacıları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ahmet Dursun'un yarışmacı arkadaşları Merve Aydın ve Almeda gözyaşlarına hakim olamadı.

İŞTE O ANLAR-TIKLAYIN

AHMET DURSUN KİMDİR?

Ahmet Dursun (d. 25 Ocak 1978, Gelsenkirchen), Türk eski futbolcu. Son olarak 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da oynadı.

Almanya'da Dayısı Kurtuluş Şahin'in desteği üzeri futbola başlayan Ahmet Dursun 1996/1997 sezonunda SG Wattenscheid 09 takımından Kocaelispor'a transfer oldu ve Genç Milli Takım'a çağırıldı. 1999/2000 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu ve ilk sezonunda 21 gol atarak çok başarılı bir sezon geçirdi. Ancak aynı başarıyı sonraki sezonlarda devam ettiremedi ve 2003/2004 sezonunda Çin'in Tianjin Teda ekibine transfer oldu ve bir sürede burada futbol oynadı. Ahmet Dursun, 2004/2005 sezonu ilk yarısında İstanbulspor forması giydikten sonra 2. yarısının başında yeniden Beşiktaş'a transfer oldu. 2005/2006 sezonu sonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden ayrılarak Etimesgut Şekerspor'a transfer oldu. 2006/2007 sezonu ortasında Şekerspor'dan ayrılarak, Antalyaspor'la anlaştı. 2007/2008 sezonunda ise Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücü takımda fazla oynamayan Ahmet Dursun ilk deneyimlerini yaşadığı Kocaelispor takımına transfer oldu. Daha sonra Azerbaycan'ın Hazar Lankaran takımında oynadı.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen tecrübeli golcü Ahmet Dursun, 2010-11 sezonu için 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yolunu tuttu. 2010-11 sezonunun devre arası transfer döneminde ise 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden olan Eyüpspor ile 1.5 yıllık anlaşmaya imza atmıştır.[2] Burada 10 Ocak 2012 tarihinde sakatlıklardan dolayı kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.[3] Ahmet Dursun 3 Ocak 2014'ten itibaren futbol hayatına devam edeceğini açıkladı. Burada 3 maça çıkan Dursun, 2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Yarışmada 111 gün kaldıktan sonra Merve Aydın'la birlikte 3. olmuştur. 22 Şubat 2015 tarihinden itibaren Survivor All-Star'da tekrar başlamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...