Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen: Belki de Arena'yı göndermeden gidecek

Rıdvan Dilmen: Belki de Arena'yı göndermeden gidecek

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın Brugge maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın Club Brugge karşısında alacağı sonuç Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisine nasıl yansır? sorusuna Dilmen, Beşiktaş rakibini eler ya da eleyemez bu sonuç derbiye yansımaz… Ligin mesafesi kısaldı. Galatasaray'ın 2, Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderler.


ARENA'YI GÖRMEDEN BELKİ DE GİDECEK
Bilic çok zeki ve iyi bir adam… İlk yılında yeni bir ülke tanıdı. Türkiye'deki futbolun gerçeklerini öğrendi. Hakem ilişkileri, oyuncu ilişkileri, taraftar ve medya ilişkilerinin farklı olduğunu gördü. Bu sene uygulamaya geçti. Yarışa dezavantajlı başladı. Vodafone Arena'yı görmeden belki de gidecek.


BİLİC'İN ADI BEŞİKTAŞ TARİHİNE YAZILACAK
Şampiyon olsa da olmasa da oynattığı futbol ve performansıyla hem lig hem de Avrupa'da aldığı sonuçlarla Slaven Bilic adı Beşiktaş'ın tarihine yazılacaktır. Yine de hakemlerle biraz fazla oynadığını söylemek lazım, 4.hakemle birlikte maçı yönetecek neredeyse!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...