Erkan Zengin: 'Bize gel Zlatan'

Erkan Zengin: 'Bize gel Zlatan'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un yıldız ismi Erkan Zengin, Fransa'da eleştirileri üzerine çeken İbrahimovic'i bordo-mavili takıma çağırdı.

Gerek saha içi gerekse saha dışında yaptıklarıyla hep gündemde kalmayı başaran Zlatan İbrahimovic, son olarak Fransa'yı ayağa kaldırmıştı. PSG'nin Bordeaux'ya 3-2 kaybettiği maçtan sonra 15 yıllık futbol yaşantımda böyle bir hakem görmedim.Habertürk Gazetesi'nden Haluk Ayyıldız'ın iddiasına göre; Zor günler geçiren İbra'ya bir teselli de İsveç Milli Takımı'ndan çok yakın arkadaşı olan Erkan Zengin'den geldi. Bordo-Mavili takımın yıldızı Erkan Zengin, avlanmak üzere daha önce Trabzon'a gelmeyi planlayan İbrahimovic'le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Fransa'da yaşanan olayın ardından Manchester City, Liverpool ve Chelsea gibi devlerin transfer listesine aldığı İbra'ya ilk teklif Erkan Zengin'den geldi!.. İsveçli yıldızı teselli etmeye ve moralini düzeltmeye çalışan Erkan'ın, "Sana ülkeyi terk et diyorlar. Buraya Trabzon'a gelebilirsin" dediği öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...