Trabzonspor'da kritik zirve

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da kritik zirve

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'da yaşanan son gelişmeler üzerine başkan Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal, bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında ilk mağlubiyetini deplasmanda oynadığı Gaziantepspor karşısında 2-0'lık skorla alan Trabzonspor'da sıkıntılı bir süreç başladı. Alınan galibiyetler nedeniyle tartışılmayan sorunlar ve teknik direktör Ersun Yanal, yaşanan 3 puan kaybı sonrası tartışma konusu oldu. Kendi çalışma alanına müdahale edilmesini istemeyen deneyimli teknik adamın bu tutumu bazı yöneticileri rahatsız ederken, Yanal'ın sürekli şehir dışına çıkması nedeniyle konsantrasyonunu takıma veremediği fikrinin ağırlık kazanması üzerine durumu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na ileten idareciler, Gaziantepspor yenilgisi ardından yapılan değerlendirmelerle de bunu kamuoyuyla paylaştılar.


Yaşanan gelişmeler üzerine Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahnim Hacıosmanoğlu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Bugün gerçekleşmesi beklenen zirvede, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaşanan sorunları ve kendisine gelen şikayetleri bire bir Ersun Yanal'dan dinleyecek. Takım içindeki son durum ve idari anlamda yaşanan gelişmeler hakkında da bilgi alacak olan Hacıosmanoğlu, yapılacak olan kritik zirvede Yanal'a taleplerini ve dikkat edilmesi gereken hassas konularla ilgili olarak düşüncelerini aktaracak. Bu toplantının ardından bordo-mavili kulübün yeni yol haritası da belirlenmiş olacak. Teknik direktör Ersun Yanal ise, çalışma prensipleriyle ilgili olarak yaşanan süreci başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na ileterek aradaki anlaşmazlıkların ve pürüzlerin giderilmesini isteyecek.


CONSTANT KONUSU
Trabzonspor'da yaşanan sorunların gün yüzüne çıkmasına neden olan ve disiplinsiz hareketleri gerekçesiyle antrenmanlara alınmayan Gineli oyuncu Kevin Constant, toplantının asıl gündem maddesinin başında geliyor. Bu oyuncunun durumu da ikili arasında gerçekleştirilecek toplantı sonrası netlik kazanacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...