Wouters ve Adem'den Galatasaray yorumu

/ Kaynak: AA
Wouters ve Adem'den Galatasaray yorumu

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ı misafir edecek olan Kasımpaşa'da, Altyapı Koordinatörü Jan Wouters ve futbolculardan Adem Büyük, zorlu maç öncesi görüşlerini dile getirdi.

Kemerburgaz Tesisleri'nde antrenmandan önce düzenlenen basın toplantısında, Hollandalı teknik adam Galatasaray'ın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı iyi oynamaya ve en iyi sonucu almaya çalışacağız. Takımı iyi tanıyorum. Shota ile konuşmuştum. Zaten uzun zamandır altyapı görevinde buradayım. Galatasaray'a karşı çok zor maç olacak ve kalitemizi göstermek isteyeceğiz" diye konuştu.
Shota Arveladze'nin takımdan ayrılmasına üzüldüklerini anlatan Wouters, görev süresiyle ilgili gelen bir soruya, "Şu anda Galatasaray maçını düşünmek istiyorum. Ben altyapı için gelmiştim. Kulüp, bu maça çıkmam gerektiğini söyledi ve çıkacağım. Daha sonrasını bilmiyorum" şeklinde cevap verdi.
- "Milli takıma ilk tercihim Sneijder olur"
2014 Dünya Kupası'ndan önce Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder için söylediği "Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın bu sistemine uymaz" sözleri hatırlatılması üzerine Wouters, "Benim Hollanda Milli Takımı'na seçeceğim ilk kişi Sneijder olur. O dönem sakatlıktan yeni dönmüştü. Sneijder farklı bir mevkide kullanılıyordu. Ben, daha ofansif oynaması gerektiğini düşünüyordum. Geride oynamaması gerektiğini söylemek istemiştim" değerlendirmesinde bulundu.
- Adem Büyük: "3 puan almak istiyoruz"
Lacivert-beyazlı takımın milli futbolcu Adem Büyük, Galatasaray karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.
Çok zor bir maç oynayacaklarını dile getiren Adem, "Bizi çok zorlu bir karşılaşma bekliyor. İki taraf için de önemli bir maç. İyi futbol oynamaya çalışarak, Galatasaray karşısında en iyi şekilde sahadan ayrılmayı düşünüyoruz. Galip gelmemiz bizi biraz daha rahatlatacaktır. Bu sene 4 büyüklere karşı çok fazla puan alamadık. Bu şansızlığımızı bu maçta yenip, 3 puan almak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Son iki sezon elde ettikleri başarılarından uzak kaldıklarını belirten milli futbolcu, "Son iki sezona göre bu yıl biraz öz güvenimizi kaybettik. Bu sene istenileni fazla veremedik. Bu bizim moralimizi bozdu. Geçen yıl hem iç sahada hem de deplasmanda daha etkiliydik. Bu sene tamamen farklı bir durum oluştu. Çok kötü değiliz ama istediğimiz düzeyde de değiliz" diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...