Beşiktaş'ın 170 bin iddiası

Beşiktaş'ın 170 bin iddiası

SPOR Haberleri

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Club Brugge ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde konuştu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Club Brugge'le oynayacağı Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçı öncesinde Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, açıklamalarda bulundu.İlk olarak Kupa 2'de bütün planlarını Varşova'da oynanacak finale katılmak için yaptıklarını belirten Albayrak, "Hem Beşiktaş için hem de Türkiye için çok önemli bir maça çıkacağız. Brugge'ü elersek final hayal olmaz. Bu bilinç ile çalışıyoruz. İlk kez yönetim kurulu toplantısını tesislerde teknik ekip ve oyuncularımızla iç içe yaptık. Daha sonra hep birlikte idmanı izleyip tam kadro arkalarında olduğumuzu gösterdik. İşin özeti tek vücuduz" diye konuştu.


"170 bin kişi olsaydı dolardı"


Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları karşılaşmada, taraftar desteğini sonuna kadar hissedeceklerini söyleyen Albayrak, bu durumun kendileri için büyük avantaj taşıdığını söyledi. Genç yönetici, "Tarihi bir dönemeçte olduğumuz dönemde telefonlarımız adeta hiç susmuyor. Herkes bilet istiyor. Ama bir tane bile yok. Bu maçta 70 bin kişi olacak. Eğer stat 170 bin kişilik olsaydı aynı şekilde dolardı. O kadar talep var... Bununla gurur duyuyoruz. 80 milyondan destek ve dua bekliyoruz" yorumunu yaptı.


"19.03'te Çeyrek Final gelecek"


Brugge'ün ardından Fenerbahçe maçına odaklanacaklarını söyleyen Metin Albayrak, "Kulübümüz için bu gecenin apayrı önemi var. 112'nci yaş günümüze denk geliyor. İnşallah çeyrek finale kalıp, Kadıköy'e o moralle gideceğiz. Bunun aksini aklımızdan dahi geçirmiyoruz. Ama hiç istenmeyen sonuçlar olursa da, hayat devam ediyor. Biz yöneticilere adı üstünde her tür ortamda kulübü yönetmek düşüyor. Umarım top da ister, şans da yanımızda olur" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...