Diyarbakır'da vahşet! Hurdacı poşetten sarkan organı görünce...

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da vahşet! Hurdacı poşetten sarkan organı görünce...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da korkunç olay boş arazide gezinen hurdacı gördüğü poşete yaklaşınca şok oldu. Bebeğin kolunun dışarıda olduğunu fark edince...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki boş bir arazide, poşet içerisinde yeni doğmuş kız bebeği cesedi bulundu. Edinilen bilgilere göre olay, merkez Bağlar ilçesi Batıkent Meydan'ında meydana geldi. Hurda toplamak için meydanda gezinen bir kişi siyah bir poşeti fark etti. Poşete yaklaşan hurdacı, yeni doğmuş bebeğin kolunun dışarıda olduğunu gördü. Hızla uzaklaşan kişi olayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde görevli bir temizlikçiye anlattı. Daha sonra temizlikçi 155 ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, güvenlik şeridi oluşturarak çalışma başlattı.



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...