Maça gidene yemek, bilet ve forma

Maça gidene yemek, bilet ve forma

SPOR Haberleri

Kayseri Erciyesspor yönetiminden, taraftara ücretsiz bilet, yemek ve forma vaadi...

Süper Lig'den düşmeme mücadelesi veren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da yönetim, cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacakları hayati karşılaşma için taraftara çağrıda bulundu. Yönetim, maça geleceklere parasız passolig maç bileti, sucuk-ekmek, meyve suyu ile bin adet forma vaadinde bulundu.Mavi siyahlı kulüpten yapılan açıklamada Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçın önemine vurgu yapılarak, maça gelecekler için vaadler tek tek sıralandı. Tribünlerin tamamen dolması istenen açıklamada şöyle denildi:


"Cumartesi günü Kayseri Erciyessporumuz tarihi günlerinden birini yaşayacak ve yaşatacaktır. Bilindiği üzere sıkıntılı günler geçiriyoruz. Taraftarlık iyi günde, kötü günde birlikte olma , birlikte hareket etme, birlikte sevinmek, birlikte üzülmek demektir. 21.03.2015 Cumartesi günü saat 13.30 da tüm Kayserilileri, Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor maçına, takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Yönetim olarak stada ilk gelecek bin kişiye takım formamız ücretsiz dağıtılacaktır. Maçımıza gelecek herkese bugünden başlamak üzere Passolig bedava dağıtılacaktır. Herkese maç bileti ücretsiz yüklenecektir. Kayseri Erciyesspor taraftarına sucuk- ekmek ve meyve suyu ücretsiz dağıtılacaktır. Çok kıymetli şehrimizin yöneticilerinin de her zaman olduğu gibi bu zor günümüzde bize destek olacaklarından hiç şüphemiz yoktur. İnşallah maç günü ulaşım hizmetleri ile de gerekenin yapılacağı müjdesini, basın, medya sosyal paylaşım yoluyla da çok kıymetli taraftarlarımıza ileteceğiz. Yönetimimiz ; Kısacası bugüne kadar yapılabilecek herşeyi yapmaktan çekinmemiş , Elinden gelen herşeyi bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Olağanüstü hal günüdür.Gün, bayram günüdür. Gün, bizim günümüzdür. Gün, Kayseri'nin günüdür."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...