Carlos, Akhisar'da kendini buldu

/ Kaynak: AA
Carlos, Akhisar'da kendini buldu

SPOR Haberleri  / AA

Roberto Carlos, bu sezonun ilk yarısında Sivasspor'da yaşadığı hayal kırıklığını Ege ekibinde topladığı puanlarla telafi etti

Geçen sezon Brezilyalı teknik adamın yönetiminde fırtına gibi esen ve ligi 5'inci biteren Sivasspor, bu sezon başında aynı performansı sergileyemedi. Kırmızı beyazlı ekip ilk 7 haftada 5 puanda kalarak düşme potasına sürüklenince Roberto Carlos 7'nci maç sonunda istifasını verip ayrıldı. Roberto Carlos yönetiminde 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Sivasspor, 4 gol atıp kalesinde 7 gol gördü.
Devre arasında Akhisar Belediyespor'un başına geçen Carlos, takımın başında sahaya çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle Akhisar Belediyespor'a 11 puan kazandırdı. Yeşil siyahlı ekip Carlos yönetiminde Fenerbahçe'yi İstanbul'da devirip, 5-1'lik Kardemir Karabük galibiyeti ile Süper Lig'deki en farklı galibiyetine imza atarken, fileleri 12 kez sarstı, 10 gol yedi. Göreve geldiğinde önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak bir derece elde etmek istediğini açıklayan Brezilyalı çalıştırıcı, bu hafta Trabzonspor'u deplasmanda mağlup ederek hedefe giden yolda bir engeli daha aşmayı amaçlıyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...