İzmirliler Kılıçdaroğlu için ne dedi?

/ Kaynak: İHA
İzmirliler Kılıçdaroğlu için ne dedi?

Politika Haberleri  / İHA

Kılıçdaroğlu'nun partisinin milletvekili aday adaylığı için yapılacak ön seçime İzmir'den girecek olmasına İzmirliler ne dedi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin milletvekili aday adaylığı için yapılacak ön seçime İzmir'den girecek olması kimi İzmirlileri sevindirirken, kimi vatandaşlar ise Kılıçdaroğlu'nun kolaya kaçtığını düşündüklerini belirtti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için İzmir 2. bölgeden 57'nci sıradan ön seçime girecek. Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den aday olması CHP İzmir İl Teşkilatı'nda sevinçle karşılanırken, vatandaşlar da buna ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Hizmete baktığını dile getiren esnaf Mehmet Çakaloğlu, ''Bir İzmirli olarak CHP'nin en çok oy aldığı bir şehirden Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlere girmesi çok normal. Ama benim için önemli olan CHP'nin İzmir'e belediye olarak, parti olarak ne kattığı. İzmir'e, bize sağladıkları artıları. Bunlar benim için önemli. Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den adaylığı hayırlı olsun'' dedi.
Diş hekimi Alper Temiz ise, ''İzmir CHP'nin kalesi. Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den aday olmasını, biraz kolaya kaçtığını düşünüyorum. Kılıçdaroğlu'nun biraz daha gençlerin önünü açması gerektiğine inanıyorum bir Atatürkçü ve CHP'li olarak. Kemal Kılıçdaroğlu 29 Mart'ta gerçekleştirilecek ön seçimde ise büyük ihtimal birinci olarak çıkacaktır'' diye konuştu.
"KILIÇDAROĞLU'NUN ÖN SEÇİME KATILMASI ÖRNEK DAVRANIŞ"
Ön seçimlerin bütün partilerde olması gerektiğini ifade eden emekli Erdem Durdu, ''Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den aday olması İzmir ve memleketimiz için hayırlısı olsun. Çok güzel karar vermiş. Buradan aday olması biz İzmirlileri sevindirdi. Uzun süreden beri ön seçimi gündeme getiren ve uygulayan CHP'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Tüm partilerin ön seçimle seçimlere gitmesini arzu ederim. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ön seçimlere diğer milletvekili aday adayları ile yarışması örnek olacak bir davranış'' dedi.
Arzu Bıyıklı da, ''CHP'nin kalesi İzmir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den katılması gurur verici bizim için. Bence CHP yeni nesil gençlere yol açması lazım. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kadrosuna genç siyasetçileri almasını istiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun diğer milletvekili aday adayları gibi ön seçime katılması demokrasiyi gösteriyor'' şeklinde konuştu.
Rasim Ayhan ise, ''Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den aday olması açıkçası çok şaşırdığımız bir olay değil. İzmir solun kalesi. Umarım her şey İzmir ve Türkiye için hayırlısı olur'' dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...