İşte Galatasaray'ın tarihi borcu,tam 188 milyon TL

İşte Galatasaray'ın tarihi borcu,tam 188 milyon TL

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı kulübün 2014 yılında geliri 62 milyon TL azalırken, gideri ise aksine artmış durumda. Dönem olarak 188 milyon TL zarar edildi.

Galatasaray'ın Nisan ayı olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nin Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşti.Gelecek hafta yapılacak Mali Kongre öncesinde gerçekleşen Divan Toplantısı'nda yönetimin 2014 yıl bütçe kitapçığının özet sunumu yapıldı.Mete İkiz yönetim kurulu adına Divan üyelerine geçen yılın mali hesapları ile ilgili bilgilendirme yaptı. İkinci sermaye artışının gerçekleşmemesi nedeniyle borç artışı önemli bilgi notu olarak belirtildi.


Sarı kırmızılı kulübün 2014 yılında geliri 62 milyon TL azalırken, gideri ise aksine artmış durumda. Dönem olarak 188 milyon TL zarar edildi. 2014 yılı mağazacılık gelirlerinin de şampiyon olunamadığı için büyük düşüş yaşandığı bildirildi. Gelir kaybına etken olarak tribün geliri ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılamaması neden olarak açıklandı. Toplam banka kredileri 498 milyon TL ye yükseldiği belirtildi. Banka kredilerine karşılık, tüm sponsorluk gelirlerinin ile temlik edildiği açıklandı.Denetleme Kurulu raporunda da Galatasaray'ın şu an itibari ile net borç alacak farkı 881 milyon TL. olarak açıklandı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...