Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye Tahkim'den ret

Fenerbahçe'ye Tahkim'den ret

SPOR Haberleri

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından tribün kapatma cezası alan Fenerbahçe'nin itirazını oybirliği ile reddetti.

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından tribün kapatma cezası alan Fenerbahçe'nin itirazını oybirliği ile reddetti. Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçta iki tribünü kapalı olacak.


YAPILAN AÇIKLAMADA; "
"PFDK'ca Fenerbahçe A.Ş. taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4.kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2.maddesi uyarınca tribün kapatma ve 200.000.-TL para cezası verilmesinde; bu cezanın ihlalin gerçekleştirildiği okul açık ve Migros tribünlerinde infaz edilmesinde ve FDT'nin 53/4.maddesi uyarınca cezaya neden olan tribünlerle ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişlerinin engellenmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile karar verildi" denildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...