Cüneyt Çakır yönetti, Roma dağıldı Fiorentina turladı!

Cüneyt Çakır yönetti, Roma dağıldı Fiorentina turladı!

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Fiorentina, deplasmanda Roma'yı 3-0 mağlup etti ve çeyrek finale çıktı.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde iki İtalyan ekibi Roma ile Fiorentina karşı karşıya geldi. Olimpico Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 3-0 gibi net bir skorla Fiorentina oldu. Konuk takıma galibiyeti getiren golleri 9. dakikada penaltıdan Gonzalo Rodriguez, 18. dakikada Marcos Alonso ve 21. dakikada Jose Basanta kaydederken, ev sahibi Roma ise 90 dakika boyunca rakip kalede gol sevinci yaşayamadı. 1-1'lik ilk maçın rövaşında alınan bu sonucun ardından adını çeyrek finale yazdıran taraf Fiorentina olurken, Roma ise turnuvaya veda etti. Öte yandan müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır, 78. dakikada sarı kart gösterdiği Romalı Adem Ljajic'i 88. dakikada bir kez daha kırmızı kart ile cezalandırdı ve Sırp oyuncu kırmızı kart ile oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...