UEFA Beşiktaş'ı tebrik etti

UEFA Beşiktaş'ı tebrik etti

SPOR Haberleri

Bin zahmet çekerek İkitelli'ye gelerek tribünleri dolduran Kartal'ın vefakar taraftarı, takımlarını çılgınca destekledi. Ancak elde sadece hüzün kaldı...

Beşiktaş ile Club Brugge takımı arasındaki rövanş maçında Atatürk Olimpiyat Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. 22.05'te başlayacak maç için günün erken saatlerinde İkitelli'nin yolunu tutan ve çileli bir yolculukla stada varan siyah-beyazlılar, tribünleri doldurdu. Galatasaraylı, Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu futbolseverler de Beşiktaş'a destek verdi. nbsp;


ARENA'NIN İŞÇİLERİ DE İZLEDİ nbsp;
Zafer için tribünlerde her şey hazırdı. Ancak gece kabusa dönüştü. Takımlarını çılgınca destekleyen Kara Kartal'ın vefakar taraftarları, 3-1'lik şok mağlubiyetle stattan boynu bükü ayrıldı. Elde ise sadece bir tutam hüzün kaldı... 200 kadar Club Brugge taraftarları da kendilerine ayrılan kale arkası tribünden takımlarını desteklerken, Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir grup işçi de dün maçı izlemek için Olimpiyat Stadı'nda idi.


UEFA'DAN 112. YIL JESTİ
UEFA, 112. kuruluş yıldönümü nedeniyle resmi internet sitesindeki Beşiktaş-Club Brugge maç sayfasında siyah-beyazlı kulübü kutladı. Sitede İngilizce olarak, "Doğum günün kutlu olsun Beşiktaş" ifadesi yer alırken, "Nice 112 yıllara" dileğinde bulunuldu.


GÜCÜMÜZ; DEĞERLERİMİZ...
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün 112. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Orman mesajında, "Beşiktaş'ı 112 yıldır sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...