Hırvat hoca maça damgasını vurdu, Ne yaptın Bilic?

Hırvat hoca maça damgasını vurdu, Ne yaptın Bilic?

SPOR Haberleri

Beşiktaş 1-0'lık avantajı yakaladı ama tecrübeli çalıştırıcı, maçı kenarda adeta seyirci gibi izledi

Beşiktaş, Brugge yenilgisiyle Avrupa Ligi'ne havlu atarken Teknik Direktör Slaven Bilic yaptığı hatalarla karşılaşmaya damgasını vurdu. Öncelikle 4-4-2 sistemi ile takımını sahaya çıkararak büyük bir risk alan Hırvat teknik adam, 1-0 öne geçilmesine rağmen bu avantajı korumak için gereken hamleleri yapamadı. Orta sahayı kuvvetlendirmeyen ve Atiba'yı oyuna almayan Bilic, Brugge'ün gollerine seyirci kaldı. Karşılaşma 2-1 devam ederken tribünlerden atlayan bir Beşiktaş taraftarı sahaya daldı. Siyah-beyazlı taraftar Hırvat hocaya tepki gösterirken, Ersan Gülüm ve güvenlik güçleri olayın büyümesini engelledi. Karşılaşma sonunda Slaven Bilic büyük bir üzüntü yaşadı.

YAZARIMIZ KEMAL BELGİN UYARMIŞTI!
Avrupa'ya veda eden Beşiktaş, taraflı tarafsız bütün Türkiye'yi şoke etti. Sahaya çift forvetle çıkan ve 1-0 öne geçtikten sonra turu avucunun içine alan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Bilic'in tercihleri tartışma konusu oldu. Yazarımız Kemal Belgin maçtan önceki yazısında, "Sakın ha Bilic" başlığıyla "Beşiktaş, K.Erciyes maçına hem Demba Ba, hem de Mustafa Pektemek'le çıktı. Yani çift santrfor. Korkum şu ki; Acaba Brugge maçının da ön blok formülü bu mu? Umarım, tabii ki bana göre Bilic, böyle bir zarı bu maçta da atmaya kalkışmaz. Hele hele sadece 1-0 bile yeterli iken… Çünkü rakip bu defa Avrupalı... Çabuk, fizik olarak da etkili..." ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...