Tolga'yı çıldırttılar, soyunma odasında duvarları tekmeledi

Tolga'yı çıldırttılar, soyunma odasında duvarları tekmeledi

SPOR Haberleri

Club Brugge'un attığı ilk golde büyük hatası olan kaleci Tolga Zengin, bitiş düdüğünden sonra hızla odasına gitti ve duvarları tekmeledi.

Club Brugge'un attığı ilk golde büyük hatası olan kaleci Tolga Zengin, kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. Karşılaşma bitmeden tribün tepkilerinin hedefi olan deneyimli kaleci, yediği ikinci ve üçüncü goller sonrası dibe vurdu. Bitiş düdüğü sonrası da Tolga Zengin hızla soyunma odasına gitmeye çalıştı. Başta Ersan Gülüm olmak üzere yedek oyunculardan çoğunluğu milli futbolcuya moral vermek istedi. nbsp;Ersan'ı eliyle itti! nbsp;Ersan Gülüm, Tolga Zengin'i yanına alıp, tribüne götürmek istedi ancak Tolga, takım arkadaşını itti. Yönetici Mete Vardar da benzer bir girişimde bulundu ancak Kartal'ın 1 numarası ikna olmadı. Tolga tam koridora girerken eliyle "Bitti" der gibi bir hareket yaptı. Deneyimli kaleci ayrıca koridorda duvara tekme atarak kendine de kızgın olduğu mesajı verdi.

Mustafa'ya da tepki

Bilic ile yardımcılarının da soyunma odasında Tolga'ya moral vermeye çalıştığı öğrenildi. Öte yandan Brugge karşısında sahanın en kötü isimlerinden biri Mustafa Pektemek'ti. Kayseri Erciyes maçında da düşük bir performans sergilemesine rağmen Bilic onu dün Belçika ekibi karşısında oynattı. Mustafa oyundan çıkarken taraftarlarca yuhalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...