MHP'de sürpriz! Ergenekon sanığı Alan yeniden aday değil

MHP'de sürpriz! Ergenekon sanığı Alan yeniden aday değil

Politika Haberleri

Aralarında Ergenekon davasının sanıklarından Engin Alan'ın da bulunduğu 6 milletvekili, yeniden adaylık başvurusu yapmadı.

MHP'de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular sona erdi. Halen milletvekilliği olan Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Elazığ Milletvekili Enver Erdem, İstanbul Milletvekili Engin Alan ve Manisa Milletvekili Sümer Oral'ın yeniden adaylık için başvurmadığı belirlendi.Ergenekon davasının sanıklarından Emekli Korgeneral Alan'ın, aldığı kararda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'ın, "Devlet Bahçeli, Ergenekon ve Balyoz'da tuzağa düşmedi" şeklindeki sözlerinin etkili olduğu öne sürülmüştü. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ise Twitter'dan bir açıklama yaparak, "Engin Alan'ın, sabıka kaydı engeline takıldığı için aday olmadığını" savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...