Fenerbahçe'nin yıldızları Beşiktaşı seviyor

Fenerbahçe'nin yıldızları Beşiktaşı seviyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin gol silahları beşiktaşı seviyor.Sow, Kara Kartal'a karşı 6 maçta 7 gol attı, Emenike ise 4 kez ağları sarstı.

Son vuruşlardaki beceriksizlikleri nedeniyle Moussa Sow ve Emmanuel Emenike adeta yerden yere vuruldu. Son dönemde çok formsuz olabilirler ancak iki yıldız da Beşiktaş maçlarını çok seviyor!Moussa Sow'un Kara Kartal'a karşı boşu yok. Senegalli yıldız, Beşiktaş karşısında çıktığı 6 maçta 7 kez fileleri sarsarak müthiş bir istatistik yakaladı. Emenike'nin de takım arkadaşından farkı yok. Nijeryalı oyuncu, Karabük formasıyla Siyah-Beyazlılar'a karşı 2 maçta 2 gol attı.Sarı-Lacivertli takıma geldikten sonra ise 3 derbide 2 defa fileleri sarstı. Ayrıca Emenike'nin Beşiktaş'a karşı 2 de asisti var. Fenerbahçe'nin Kartal avcıları, forma şansı bulmaları halinde Beşiktaş karşısında kendilerini affettirmeye kararlı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...