Burak Yılmaz 'gol' dedi!

Burak Yılmaz 'gol' dedi!

SPOR Haberleri

Sakatlığının ardından sahalara dönecek olan Burak Yılmaz, Hamzaoğlu'na Kasımpaşa maçına dair, gol sözü verdi

Galatasaray'da, Burak Yılmaz'dan gelen iyi haberler, takımın moralinin artmasını sağladı. 3 gün önceki idmanda tedbir amaçlı dinlendirilen Burak, önceki günkü antrenmanda ise yer almamış ve çalışmalarını salonda sürdürmüştü. Kasımpaşa karşılaşması öncesi hücumda sorunları çözmesi beklenen Burak'ın, dünkü idmanın tamamında arkadaşlarıyla birlikte yer aldığı ve herhangi bir sakatlık sorununun da olmadığının ifade edilmesi, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sarı-Kırmızılılar'ın en önemli gol silahı olarak dikkatleri çeken Burak'ın, büyük bir hırsla mücadeleyi beklediği bildirildi.


En son derbide oynadı
Hırslı görüntüsüyle takım içindeki havanın daha da iyi olmasını sağlayan milli futbolcu, son olarak Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinde forma giymiş ve burada kart gördüğü için cezalı duruma düşmüştü. Bu sebepten, 2-0 biten Başakşehir sınavında yer alamayan yıldız forvetle, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun özel bir görüşme yaptığı ve bu konuşmada, "Hepimiz senden çok şeyler bekliyoruz. Kasımpaşa karşısında senin gollerine çok ihtiyacımız olacak. Elinden geleni yapacağın konusunda asla şüphem yok" dediği, tecrübeli oyuncunun da, hocasına gol sözü verdiği öğrenildi.


BU SEZON NE YAPTI?
Maç Dakika Gol Asist
Süper Lig 20 1664 13 4
Türkiye Kupası 1 55 1 1
Süper Kupa 1 120 - -
Avrupa Kupası 6 410 2 1
Toplam 28 2249 16 6

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...