El Casico uçuyor!

El Casico uçuyor!

SPOR Haberleri

22 Mart Pazar günü Nou Camp'ta oynanacak Barcelona-Real Madrid mücadelesi El Clasico uçaklarında canlı olarak takip edilebilecek.

Dünyanın bir numaralı futbol maçları arasında gösterilen ''El Clasico''yu her yıl dünyada milyonlarca insan televizyon ekranlarından takip ederken, bu yılki karşılaşma saatinde havada olacaklar için de sevindirici bir haber geldi. Bu yıl ''El Clasico'' uçaklarda da takip edilebilecek. İspanya'nın önemli medya kuruluşu Mediapro ile Barcelona'nın ana sponsorlarından olan Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşma ile, maç saati Türk Hava Yolları'nın uçuşlarında Barcelona-Real Madrid mücadelesi canlı olarak yayınlanacak.


22 Mart Pazar günü Nou Camp'ta oynanacak Barcelona-Real Madrid mücadelesi aynı zamanda 100'den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...