Galatasaray'a iki Brezilyalı

Galatasaray'a iki Brezilyalı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın İtalyan bir menajer aracılığı ile iki genç Brezilyalı oyuncuyu Türkiye'ye getirdiği ve antremanlarda oynattığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın iki genç Brezilyalı oyuncuyu Türkiye'ye getirdiği ortaya çıktı. İtalyan basını tarafından kaleme alınan habere göre menajer Andi Zorba tarafından Türkiye'ye getirilen Alex ve Marcelo, sarı-kırmızılı takımla idmanlara çıktı.1999 doğumlu forvet Alex Robinho ve 2000 doğumlu sağ bek Marcelo de Silva'nın Galatasaray'la idman yaptığı, özellikle Alex Robinho'nun sürati ve tekniği ile dikkat çektiği ifade edildi. Ancak menajerine dayanan bilgilere göre oyuncuların Galatasaray'la sözleşme imzalaması beklenmiyor. Çünkü İtalya'dan Roma, Juventus ve Cesena'nın de Alex'le Marcelo'yu istediği ve gençlerin de tercihlerini Çizme'den yana kullanacağı belirtildi.Juventus'un Alex Robinho, Roma'nın da Marcelo de Silva'yı transfer etmek üzere girişimlerde bulunduğu ifade edildi.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...