Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Brugge maçını unutmalıyız'

'Brugge maçını unutmalıyız'

SPOR Haberleri

Erdal Karacan, Slaven Biliç'in henüz derbi kazanamamış olması ile ilgili soruyu da "İnşallah bu maçta bunu kıracağız" diye cevap verdi.

Beşiktaş'ın amatör şubelerinden sorumlu yöneticisi Erdal Karacan, Slaven Biliç'in derbi kazanamamış olmasının şanssızlığını Fenerbahçe karşısında kıracağına inandığını söyledi.3-1 kaybedilen Brugge maçından sonra bir hayli üzgün görünen Karacan bu maçla ilgili söylenecek çok fazla bir şey olmadığını ve hemen unutmaları gerektiğini söyleyerek "Bütün gayretimizle bu maçın izlerini silip Fenerbahçe maçında gerekli başarılı bir netice alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.Beşiktaş'ın amatör şubelerinden sorumlu yöneticisi Erdal Karacan, Slaven Biliç'in derbi kazanamamış olmasının şanssızlığını Fenerbahçe karşısında kıracağına inandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...