Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salih'li Roma yenilginin bedelini ağır ödüyor

Salih'li Roma yenilginin bedelini ağır ödüyor

SPOR Haberleri

UEFA'da Fiorentina'ya 1-1 ve rövanşta aldığı 3-0'lık skorlala elenen milli futbolcumuz Salih Uçan'ın formasını giydiği Roma'da taraftarın tepkisi sürüyor.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda Fiorentina'ya 1-1 ve rövanşta aldığı 3-0'lık skorlala elenen milli futbolcumuz Salih Uçan'ın formasını giydiği Roma'da taraftarın tepkisi sürüyor.Fiorentina maçındaki performans nedeniyle oyunculara ve teknik heyete büyük tepki gösteren Roma taraftarları, karşılaşmanın bitiminde de futbol sahalarında ender rastlanan görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Ateşli Roma taraftarlarının olduğu ''Curva Sud'' tribününde bazı taraftarlar karşılaşmanın bitimiyle takımın tecrübeli isimlerinden Daniele De Rossi ve Francesco Totti ile konuştu. Yenilgiden dolayı kızgın olan taraftarlarla bir süre konuşan oyuncular, ardından soyunma odasının yolunu tuttular.


Salih'li Roma yenilginin bedelini ağır ödüyor



İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un da geniş yer verdiği haberde, taraftarın maç sonunda oyunculardan, hak etmedikleri için formalarını çıkarmalarını istediklerine yer verildi. Teknik direktör Rudi Garcia da taraftarın tepkisinden payına düşeni alırken, Curva Sud tribünleri 3-0'dan sonra maçın sonuna kadar ''Garcia dokunulmaz değil, artık tekmeyi vurun'' anlamına gelen tezahüratlarını sürdürdü.


İtalyan basını, Roma'nın ligde oynayacağı Cesena maçı öncesi yapılacak antrenmanlarda taraftarın protesto hazırlığı içerisinde olduğunu da belirtti.


Salih'li Roma yenilginin bedelini ağır ödüyor



DORTMUND TARAFTARI DA YAPMIŞTI


Bu sezon sıkıntılı bir dönemden geçen Borussia Dortmund taraftarı da Roma taraftarına benzer bir tepkiyi sezon içerisinde göstermişti. Ligde o dönem alınan Augsburg yenilgisi sonrası kale arkası tribününe giden kaptan Roman Weidenfeller ile Mats Hummels, taraftarlarla bir süre konuşmuştu.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...