O şirket artık Doğuş'un değil!

/ Kaynak: AA
O şirket artık Doğuş'un değil!

Ekonomi Haberleri  / AA

Kurul, Krone Doğuş Treyler Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünün Krone Grubu'na devredilmesi işlemine izin verdi

Rekabet Kurulu, Doğuş Grubu ve Krone Grubu tarafından ortaklaşa kontrol edilen Krone Doğuş Treyler Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünün Krone Grubu'na devredilmesi işlemine izin verdi.
Rekabet Kurulunun birleşme ve devralmalara ilişkin kararları, Kurumun internet sitesinde yayımlandı.
Buna göre, Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tüm hisselerinin Moms Kitchen International S.a.r.l. tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.
Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği tarafından tavsiye niteliğinde emsal ücret listesi yayımlanması işlemine Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddesinde öngörülen muafiyet koşullarını sağlamaması sebebiyle muafiyet tanınmadı.
TEB Finansman AŞ ile BPF Pazarlama ve Acentelik Hizmetleri AŞ arasında akdedilen Perakende Finansman Hizmetlerine Yönelik İşbirliği Sözleşmesi ve Ek Protokol'ün grup muafiyetinden yararlandığına karar verildi.
Doğuş Grubu ve Krone Grubu tarafından ortaklaşa kontrol edilen Krone Doğuş Treyler Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünün Krone Grubu'na devredilmesi işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...