Valilikten Nevruz olaylarıyla ilgili açıklama!

/ Kaynak: İHA
Valilikten Nevruz olaylarıyla ilgili açıklama!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Batman Valiliği, Nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, miting alanında toplanan kalabalıktan saat 11.30 sıralarından itibaren çeşitli aralıklarla gurupların ayrıldığı ve bu gurupların, Batman-Diyarbakır karayolu ve Otogar kavşağı civarında toplanarak taşkınlık yapmaya başladıkları belirtildi. Açıklamanın devamında şöyle denildi:


"Saat 14.00 sıralarında Hilal mahallesi otogar girişi civarında toplanan 100 kişilik grup güvenlik güçlerine yönelik taşlı saldırılarda bulunarak Mobese kameraları ile park halindeki emniyete ait üç araca zarar vermiş, bu araçlardan birini yakmaya çalışmışlardır. Bu arada iki polis memuru da grup tarafından atılan taşların isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralanmış ve Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaklaşık 200 kişilik bir grubun Batman-Diyarbakır karayolunu trafiğe kapatma girişimi ve güvenlik güçlerine yönelik taşlı saldırıda bulunması üzerine güvenlik güçlerimizce gerekli müdahalede bulunulmuş ve eylemciler dağıtılmıştır."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...