İki yıldız El Clásico için iddiaya girdi

İki yıldız El Clásico için iddiaya girdi

SPOR Haberleri

El Clasico öncesinde Barcelona'nın eski kalecisi Victor Valdes ile Real Madrid'in eski yıldızı Guti iddiaya girdi.İddia'nın görüntüleri haberimizde.

Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak olan nam-ı diyar El Clasico öncesinde Barcelona'nın eski kalecisi Victor Valdes ile Real Madrid'in eski yıldızı Guti Hernandez iddiaya girdi.İspanyol basınında geniş yer bulan ve İspanyol eldivenin mikroblog sitesi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre; Real Madrid'in kazanması durumunda Victor Valdes, eflatun beyazlı taraftarların arasında kutlamaları katılacak ve bir fotoğraf yayınlayacak.Söz konusu iddianın Guti cephesi için ise bu senaryonun tam tersi geçerli olacak. El Clasico'dan galibiyet ile ayrılan taraf Barcelona olursa; Guti Hernandez, Katalan taraftarların zafer kutlamalarına dahil olacak ve aynı şekilde fotoğraf paylaşımında bulunacak.Tüm dünyanın nefesini tutacağı bu enfes futbol şöleni, 22 Mart Pazar akşamı TSİ 22:00'da başlayacak.


İki yıldız El Clásico için iddiaya girdi


El Clásico tarihi




El Clásico (Türkçe: Klasik), El derbi Español ve El Clàssic adlarıyla da bilinen, Katalan takımı FC Barcelona ile İspanyol takımı Real Madrid CF'nin karşılaştığı futbol maçlarına verilen addır. Bu iki takım şimdiye kadar La Liga dışında İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası'nda da karşılaşmışlardır. Bu karşılaşma UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nden sonra yüz milyonlarca insanlanın izlediği, dünyada en çok takip edilen kulüp futbol maçıdır.Bu rekabet Madrid ve Barcelona gibi İspanya'nın en büyük iki şehrinden çıkan ve ülkenin en başarılı ve etkili iki futbol kulübü arasında geçmektedir. Ayrıca bu iki takımın karşılaşmaları siyasi bir nitelik de taşımaktadır. Katalan milliyetçilerin desteklediği Barcelona ile İspanyol milliyetçilerin desteklediği Real Madrid bu anlamda da bir rekabet içerisindedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...