TFF'den Beşiktaş'a ret

TFF'den Beşiktaş'a ret

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın depyasman maçında tribün kapatma cezasının infazını Fenerbahçe maçında çekme talebi TFF tarafından reddedildi.

Sivasspor deplasmanında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahurattan dolayı PFDK tarafından tribün kapatma cezasına çarptırılan Beşiktaş'ın "Bu cezanın infazı Fenerbahçe ile oynayacağımız deplasman maçında gerçekleşmeli" talebi futbol federasyonu tarafından kabul görmedi. nbsp;


Aldığı bu cezadan dolayı ilk deplasman maçında seyircisinden mahrum kalacak olan Beşiktaş'ın ilk deplasman maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasına rakip seyirci alınmaması kararından dolayı "Beşiktaş'ın bu cezası Fenerbahçe maçında mı yoksa bir sonraki Kasımpaşa maçında mı infaz edilecek?" sorusu da nihayet cevabını bulmuş oldu. Böyle bir olaya daha önce rastlanmaması ve talimatlarda da bir karşılığı olmamasından dolayı yaşanan belirsizliğin ardından Beşiktaş kulübü TFF'ye müracaat ederek "Hukuken cezamızı Fenerbahçe maçında çekmiş sayılmamıyız" talebinde bulundu. Ancak futbol federasyonu hukukçularından aldığı müteala sonrası cezanın infazının Beşiktaş'ın Kasımpaşa deplasmanında gerçekleşmesi kararına vardı. Buna göre Beşiktaş iki hafta sonra Kasımpaşa ile oynayacağı deplasman maçına seyircisini götüremeyecek.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...