Terim, onu bir daha Milli Takım'a almayacak

Terim, onu bir daha Milli Takım'a almayacak

SPOR Haberleri

A Milli Takım'da beklenen Volkan Demirel kararı çıktı!

Kazakistan maçından önce tribünden yapılan küfürlü tezahürattan dolayı sahayı terk eden Volkan Demirel için hiçbir açıklama yapmayan Fatih Terim, tecrübeli file bekçisine cezayı kesti!

Kazakistan maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu cephesinden gelen sert tepkilere karşı koyan ve Volkan Demirel hakkında bir açıklama yapmayacağını deklare eden Terim, hazırladığı raporu TFF yetkililerine sunmuştu.

Tribünlerin kendisine ettiği küfürler nedeniyle forma giymek istemeyen ve Teknik Direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından evinin yolunu tutan, ancak daha sonra stada geri dönen Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Futbol Federasyonu yöneticilerinin tepkisini çekmişti.

TFF YETKİLİLERİ "ALMAYIN" DEMİŞ

Terim'den izin aldığı için herhangi bir disiplin cezası uygulamayan TFF yetkililerinin Volkan Demirel'in bir daha milli takıma alınmaması yönünde görüş bildirdiği iddia edilmişti.

Volkan Demirel için ilk reaksiyonunu gösteren Terim, tecrübeli file bekçisini Hollanda ve Lüksemburg ile oynanacak olan maçın aday kadrosuna davet etmemesi "Terim'den gizli ceza" olarak nitelendirildi.

Kaleci Volkan Demirel, A Milli Takım formasını 2004'ten bu yana 60 kez giydi. EURO 2008'de de boy gösteren file bekçisi, Çek Cumhuriyeti maçında Koller'e yumruk attığı için kırmızı kart görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...