Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obradovic'ten zafer açıklaması

Obradovic'ten zafer açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, EA7 Emporio Armani maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nda İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını 98-77 yendikleri maçın ikinci yarısını çok iyi oynadıklarını söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
"İlk yarıda savunmada fena değildik. İki kere 10 sayı öne geçtik ama ondan sonra oynamayı bıraktık ve rakibimiz set hücumu kullanarak öne geçti. Avrupa Ligi'nde rakibe avantaj vermememiz gerektiğinin bilincinde olmamız lazım. Soyunma odasına gittiğimizde en iyi oyuncumuz Goudelock 2 sayı atmıştı. Bu güzel bir şey. Takım oynadı. Serhat Çetin de maçın başında çok iyi savunma yaptı."


Tecrübeli başantrenör, üçüncü ve dördüncü çeyreklerde rakiplerine 16'şar sayı imkanı verdiklerini vurgulayarak, "Basketbolu, herkesin görmesi gerektiği şekilde oynadık. Çok güzel bir ikinci yarıydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlara da oluşturdukları müthiş atmosfer için teşekkür ederim. Taraftarlarımız, onlar sayesinde bir şeyler yapabildiğimizi bilmeli" diye konuştu.


EA7 Emporio Armani Başantrenörü Luca Banchi


EA7 Emporio Armani Başantrenörü Luca Banchi ise çok güçlü bir takıma karşı oynadıklarını ve iyi mücadele etmelerine rağmen kaybettiklerini dile getirdi. Fenerbahçe Ülker'in çok iyi savunma yaptığını anlatan Banchi, "Maçın ilk dakikasından itibaren zorlandık. Geri dönmeyi başardık. Oyuncularım çok yüksek seviyede oynadı. İkinci yarı yorulduk, Fenerbahçe Ülker'in savunması çok iyiydi. Fenerbahçe Ülker'i tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Benim oyuncularım da olgunca oynadı" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...