Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler 2015

Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler 2015

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, İspanya başkentinin iki ekibi, Atletico Madrid ve Real Madrid karşı karşıya gelecek.

İki ezeli rakip geçen sezon da finalde karşılaşmıştı. Lizbon'da oynanan son finali uzatmalarda 4-1 kazanan Real Madrid 10. Avrupa şampiyonluğunu elde etti. Arsenal'i eleyen Monaco'nun çeyrek finalde rakibi İtalyan Juventus. Alman şampiyonu Bayern Münih de Porto ile karşılaşacak. Son 16'da Chelsea'yi yenen Paris St-Germain, İngiliz şampiyonu Manchester City'yi eleyen Barcelona'yla eşleşti. nbsp;Çeyrek finalde ilk maçlar 14-15 Nisan'da, ikinci maçlar da 21-22 Nisan'da oynanacak.


Avrupa Ligi'nde eşleşmeler
Napoli hocası Rafael Benitez antrenör olarak görev yaptığı dördüncü büyük Avrupa kupasını kazanmayı hedefliyor. Napoli, çeyrek finalde Alman ekibi Wolfsburg ile karşılaşıyor. Eski Liverpool, Chelsea ve Valencia hocası son 16'da Dinamo Moskova'ya karşı toplamda 3-1 galibiyetle ekibini bir üst tura taşıdı. Everton'ı eleyen Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, İtalyan ekibi Fiorentina ile oynayacak. Bu kupayı geçen sezon kazanan Sevilla da 10 yıl içinde ikinci kez kupayı korumayı hedefliyor.


Sevilla 2005-06 ve 2006-07'da kupayı peşpeşe kazanmıştı. İspanyol ekibi çeyrek finalde Rus kulübü Zenit St Petersburg ile eşleşti.
Ukrayna'nın Dnipro Dnipropetrovsk da Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak. Bu turda maçlar 16 Nisan ve 23 Nisan günleri oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...