Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HGS'den kaçanlara 10 kat para cezası yolda

HGS'den kaçanlara 10 kat para cezası yolda

Ekonomi Haberleri

Köprü ve otoyollardan kaçak geçenlere 10 kat para cezası veren düzenleme kabul edildi.

TBMM Genel Kurulu'nda önceki gece görüşülen Torba Kanun teklifinde önemli maddeler kabul edildi. Buna göre, Karayolları Genel Müdürlüğü işletimindeki otoyollar ile erişme kontrolünün uygulandığı karayolları için belirlenen ücreti ödemeden geçiş yaptığı tespit edilen araç sahiplerine, geçiş ücreti ödemeden girişçıkış yaptığı mesafeye ait ücretin 10 katı tutarında idari para cezası verilecek. nbsp;


İNTERNETE DÜZENLEME GELDİ nbsp;
Yasada internetle ilgili de düzenmeler yapıldı. Buna göre, Başbakanlık veya kamu düzeninin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi veya genel sağlığın korunması ile ilgili bakanlıkların talebi üzerine TİB tarafından internetteki yayınla ilgili olarak içeriğin çıkarılması veya erişimin engellenmesi kararı verilebilecek. Elektronik haberleşmenin gizliliği esas olacak. Haberleşmeye taraf olanların rızası olmadan haberleşmenin dinlenmesi, kaydedilmesi ve takip edilmesi yasak olacak. Kişisel verilerin yurtdışına aktarılması kişinin rızasıyla yapılabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...