Hollanda ve Lüksemburg maçlarının aday kadrosu açıklandı

Hollanda ve Lüksemburg maçlarının aday kadrosu açıklandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Takım'ın EURO 2016 Elemeleri'nde deplasmanda Hollanda ile 28 Mart'ta, Lüksemburg ile 31 Mart'ta yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Kadroda ilk dikkat çekenler Hakan Çalhanoğlu-Ömer Toprak ikilisi oldu. Milli Takım kampında Gökhan Töre ile yaşadıkları olayın medyaya yansıması sonrası Terim ile araları açılan iki futbolcu, geçtiğimiz haftalarda buzların erimesi ile birlikte yeniden milli formaya kavuştu. nbsp;İşte liste: Kaleciler: Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok ve Harun Tekin. Savunma: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Ömer Toprak, Mahmut Tekdemir, Serdar Aziz, Mehmet Topal, Caner Erkin, Hakan K. Balta. Orta Saha: Gökhan Töre, Volkan Şen, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu, Olcay Şahan, Alper Potuk. Forvet: Mevlüt Erdinç, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Kazım Kazım. Yapılan açıklamada Arda Turan, Eren Albayrak, Kaan Kanak ve Enes Ünal'ın da Lüksemburg maçının kadrosuna dahil edileceği açıklandı.


Volkan Demirel davet edilmedi
Kazakistan maçı öncesi TT Arena tribünlerinden edilen küfürler sonrası sahayı terk eden ve maça çıkmayan Volkan Demirel, Terim'den veto yedi. Tecrübeli teknik direktör, Volkan Demirel'i kadroya çağırmazken, Fenerbahçe'deki yedeği Mert Günok'a davet yolladı. Terim'in kaledeki diğer tercihleri ise Volkan Babacan ve Harun Tekin oldu.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...