Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Benim Stilim Kim Elendi 20 Mart Cumartesi detayları / İŞTE ELENEN

İşte Benim Stilim Kim Elendi 20 Mart Cumartesi detayları / İŞTE ELENEN

MAGAZİN Haberleri

İşte Benim Stilimde heycan dorukta, dün akşam kim elendi merak konusu. TV8 de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında kim elendi

İşte Benim Stilimde heycan dorukta, dün akşam kim elendi merak konusu. Ekranların sevilen yarışma programı TV8 de yyaınlanan İşte benim stilim yarışmasında kim elendi haberimizin detayında. Öykü Serter'in sunduğu yarışma İşte Benim Stilimde dün akşam neler yaşandı, kim ne kadar oy aldı. 20 Mart Cumartesi günü İşte Benim Stilimde leme heycanı yaşandı. Jüriden en az oyu alan iki isim Özden Cerrahoğlu ve Çğdem Çelik oldu. Daha sonra Jüri karşısına geçen iki isimden biri elendi. İşte Benim Stilime veda eden isim kim oldu. Yapılan oylma sonrası İşte Benim Stilimde elenen isim Özden Cerrahoğlu oldu. Peki, Özden Cerrahoğlu kimdir detayları ve hepsi tg.com.tr'de..

İşte Benim Stilim Kim elendi tıkla öğren. İşte Benim Stilimde dün akşam şok bir isim elendi, kimse beklemiyordu. İşte Benim stilim elenen isim... 20 Mart 2015 eleme gecesinde İşte Benim Stilim 'de kim elendi sorusunun yanıtı cevap buldu. İşte Benim Stilim'de bu hafta Özden Cerrahoğlu ve Çiğdem Çelik jürinin önüne çıktı.Konuk jüri üyesi Ozan Doğulu oldu. Eleme gecesi performansında 'ünlü bir ismi' canlandıran yarışmacıların büyük kısmı iyi puanlar aldı. Uğurkan Erez 'in oyuyla birlikte bu hafta İşte Benim Stilim 'de elenen Özden Cerrahoğlu oldu. İlginç olan ise Özden Cerrahoğlu 'nun sürekli elemek için uğraştığı ve hakarete varan sözlerle ezdiği Çiğdem Çelik karşısında elenmiş olması oldu. nbsp;Cuma akşamının vazgeçilmezi haline gelen programı İşte Benim Stilim'de yine heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. İşte Benim Stilim'de bu hafta Özden Cerrahoğlu ve Çiğdem Çelik jürinin önüne çıktı.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ İZLE nbsp;

İşte Benim Stilim Kim Elendi 20 Mart Cumartesi detayları / İŞTE ELENEN

ÖZDEN CERRAHOĞLU 'NA ŞOK : 'SANA 4 VEREN ELİM KIRILSAYDI

İşte Benim Stilimin final gününde yarışmacılardan Özden Cerrahoğlu hakkında Nur Yerlitaş 'ın 'Sana nasıl 4 verdim ellerim kırılsın' dediği Özden Cerrahoğlu bir de ters ışık kurbanı oldu. Gala öncesi yayınlanan son performans gününde Özden Cerrahoğlu siyah bir elbiseyle çıktı.Özden Cerrahoğlu ters ışık kurbanı oldu. Siyah elbisesiyle sahneye çıktı ancak uzun süre stüdyo ışıklarından dolayı iç çamaşırının gözüktüğünü fark etmedi. Uzun süre bu şekilde ekrana gelen Özden; Zeynep sahnedeyken durumunun farkında olmadan halay çekmeye kalktı.

İŞTE BENİM JÜRİSİ OYLAMA SONUCU

Ozan Doğulu 'Çiğdem Çelik' gitsin dedi.

Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.

Kemal Doğulu 'Çiğdem Çelik ' dedi.

Uğurkan Erez sonucu belirledi. Uğurkan Erez 'matematik konuşacak' diyerek bugüne kadar yaptığı oyunları hatırlattı ve Özden Cerrahoğlu elensin dedi.

ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR

1991 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen Özden Cerrahoğlu, İstanbul Beşiktaş'da yaşıyor. Özden Cerrahoğlu moda tasarımı eğitimi alıyor. Şu anda 23 yaşında olan Özden Cerrahoğlu, nbsp;Stiletto'lardan nbsp;vazgeçemiyor. Bacaklarını beğeniyor ama kulaklarından memnun değil. Kendi markasını oluşturmak ve bir de butik pastane açmak istiyor. Geçmişte en çok üzüldüğü olaylar; Amy Winehouse'un ölümü, Leonardo Di Caprio'nun ödül alamamasıymış. Tarzının farklı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor

İşte Benim Stilim Kim Elendi 20 Mart Cumartesi detayları / İŞTE ELENEN

İŞTE BENİM STİLİM 'DE KİM TAÇ GİYDİ KORUMA ALTINDAKİ İSİMLER

İşte Benim Stilim yarışmasına elendikten sonra geri dönen Viyana doğumlu Gülay Hançer jüriden yine tam not alarak haftayı tamamladı. Gülay Hançer ve Emel Özkızıltaş koruma altına alındılar ve taç giydiler.

ÖZDEN CERRAHOĞLU TERS IŞIK KURBANI OLDU

İşte Benim Stilimin final gününde yarışmacılardan Özden Cerrahoğlu ters ışık kurbanı oldu. Özden Cerrahoğlu siyah elbisesiyle sahneye çıktı ancak uzun süre stüdyo ışıklarından dolayı iç çamaşırının gözüktüğünü fark etmedi. Uzun süre bu şekilde ekrana gelen Özden; Zeynep sahnedeyken durumunun farkında olmadan halay çekmeye kalktı.

ÇİĞDEM ÇELİK SAHNEYE ÇIKTI ORTALIK KARIŞTI

İşte Benim Stilim yarışmacılarının sert eleştirilerinin hedefindeki isim Çiğdem Çelik bugün de ağır saldırı altında kaldı. Çiğdem Çelik 'e saldırıyı yine Özden Cerrahoğlu başlattı. Kankası Nihal Candan ve Nazlı Hamarat da arkadan geldi.

İŞTE BENİM STİLİMDE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim yarışmasının en popüler isimlerinden Maria Surina geçen hafta sürpriz bir şekilde elendi. Maria Surina ve Çiğdem Çelik jürinin önüne çıkan isimler olmuştu. Maria kalır denirken elenen isim o olunca herkes şaşırmıştı.

İşte Benim Stilim jürisinden bir çok kez yıldız almayı başaran Zeynep Öztürk , sakin görünümüne karşın son bölümde yaşattığı krizle salladı. İşte Benim Stilim Melisa Şahin 'in başbelası olan Nihal ile tartışan Zeynep Öztürk 'elenmek istiyorum' diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Nur Bozar 'ın taktiğine başvuran Zeynep Öztürk inanılmaz bir kavga çıkarıp stüdyoyu da terketti.Olay nbsp;kavganın ardından yayına geri dönen Zeynep Öztürk 'e Nazlı Hamarat laf çakmaktan geri durmadı. Zeynep Öztürk ise 'Az önce parladığım anım gibi kendimi hiç öyle görmedim. Kendime şaşırdım. Nasıl bir çığırından çıkarmaysa o derece oldu" dedi.Bu söz üzerine Nazlı Hamarat "Gerçekler ortaya çıktı. Yüzüne takmaya çalıştığın masken az önce indi. Herkes gerçek yüzünü gördü" diyerek laf vurdu. Nazlı Hamarat 'ın "İşte Benim Stilim 'den gitmek için kendisini kışkırttığını" söyleyen Zeynep 'Sen bir söylesene çorbacı da ne dedin" diyerek tepki verdi.

1988 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen güzel yarışmacı Nazlı Hamarat, daha önceden Emir Şaşmaz ile evli olduğu ancak anlaşamayan ikilinin boşandığı ortaya çıktı. Aynı zamanda ünlü sinemacı Zekai Hamarat'ın da kızı olan güzel yarışmacı Necati Şaşmaz'ın kardeşi Emir Şaşmaz ile oldukça sorunlu bir boşanma süreci de geçirdi. İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olan Nazlı Hamarat, iki tane de albüm çıkardı.

DAHA ÖNCE İKİ ALBÜM ÇIKARTTI

2011 yılında 24 saat isimli albüm çıkartan Nazlı Hamarat hemen ardından ise Tak albümünü çıkardı. Nazlı Hamarat'ın çıkış şarkısı olan "24 Saat"i, Türkiye'de en son Serdar Ortaç'ın "Poşet", Fatih Ürek'in "Sus" şarkılarının bestecisi, yurt dışında da Bob Sinclar, Pitbull,Shaggy gibi dünya starları ile yaptığı çalışmalarla tanınan Costi Ionita besteledi. Şarkının sözleri ise Burak Buluç'a ait. 2012 yılında bir röportajında Türkiye'nin ilk ve tek showgirl görevini üstlendiğini söyledi

İşte Benim Stilim Kim Elendi 20 Mart Cumartesi detayları / İŞTE ELENEN

ALBÜM ÇALIŞMALARININ ARDINDAN SUNUCULUĞA ADIM ATTI

2012 yılının Mayıs ayında Beyaz Tv ekranlarında daha önce Önder Bekensir'in sunduğu "Yıldızlar Kulübü" adlı magazin programını sunmaya başladı. Nazlı Hamarat, 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programına katıldı. Safiye Soyman ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın konuk jüri olduğu gecede ise sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş,İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Programın Yeni Sezon Eleme Gecesi'nde ünlü modacıErol Albayrak defilesi de yapıldı.

BABASINDAN KALAN MALLARI ESKİ EŞİNE KAPTIRDI

Babasından kalan 6 dükkan ile 5 evi satarak Emir Şaşmaz 'a veren Nazlı Hamarat , evlilikleri bozulunca verdiği parayı geri alamamış. 2013 yılında Twitter hesabından attığı mesajlarda Emir Şaşmaz için zehir zemberek mesajlar yazmış. İşte onlardan bazıları;

"BENİM KONSERLERİM DİYEBİLİYOR O ZAMAN NEREDE BENİM 6 DUKKAN VE 5 EVİM HEPSİNİ KONSER ALMA BAHANESİYLE SATTİRİP PARAYİ USTUNE GECİRDİ"

"EMİR SASMAZ YETİM PARASİ HELAL OLMAYACAK SANA MEZARDAKİ ANNEMİN HASTA BABAMİN VE BENİM AHDİMİZ VAR UZERİNDE O PARAYİ ALACAGİM SENDEN"

"Emir Sasmaz"in beni ÖLÜM ile Tehdit etmesinin VAHiM Sonucu bukadar olur..Sözde bide ALLAH"ci bunlar AiLECEK Yaziklar olsun"

"SASMAZ Ailesi bide KADiRi TARiKAT"ina bagli sözde ALLAH c.c Korkusu olan ama hicbir Alakasi yok KADiRi Kim bu Zavalilar KiM."

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışma programında, dedikodu şoku yaşandı. Programın başarılı yarışmacılarından Zeynep Öztürk'ün jüri üyelerinin arkasından konuştuğu ortaya çıktı. Nihal Candan'ın Nur Yerlitaş'a durumu anlatması üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı. İşte Benim Stilim'de Zeynep Öztürk Nur Yerlitaş hakkında neler söyledi?

Zeynep Öztürk elenmek istemişti!

Zeynep Öztürk geçtiğimiz bölümlerde programdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Bunun üzerine jüri üyeleriyle arasında yaşanan polemikten sonra Zeynep Öztürk programa devam etme kararı almıştı. nbsp;

İşte Benim Stilim Kim Elendi 20 Mart Cumartesi detayları / İŞTE ELENEN

Zeynep Öztürk arkada otururken gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş ile diyalog kuran Zeynep Öztürk bundan sonra programa gelmek istemediğini, 13 Mart Cuma günü Eleme Gecesi'nden sonra elenmek istediğini ifade etti. Zeynep Öztürk kendi isteğiyle bundan sonra programa katılmayacağını belirtti. Nur Yerlitaş ve Zeynep Öztürk'ün konuşmalarına Gülay Hançer'inde dahil olmasıyla ortalık tamamen karıştı. Gülay Hançer yaptığı yorumların elbisesiyle ilgili olduğunu ve Zeynep ile ilgili kişisel bir durumun olmadığını ifade etti. Bunun üzerine Zeynep Öztürk, Gülay Hançer'i çok uzun zamandır tanıdığını ifade ederek, yaptığı yorumların tamamen kötü eleştiri yapmak üzerine olduğunu belirtti. Bunun ardından sinirlenen Nur Yerlitaş, yarışmacıların hiç birinin birbirini sevmedini herkesin sevgi yoksunu olduğunu ifade etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...