Duygu Çetinkaya'dan sert sözler 'Konuşursam insan içine çıkamaz'

Duygu Çetinkaya'dan sert sözler 'Konuşursam insan içine çıkamaz'

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'ın ilk eleme haftasında adadan ayrılan Duygu Çetinkaya 2. Sayfa programına çarpıcı açıklamalarda bulundu

Duygu Çetinkaya "Eski takım arkadaşınız Duygu Bal hakkında ağır ithamda bulundunuz, neden?" sorusu karşısında içini döktü. Bu arada adadaki agresif tavrını sigarayı bırakamıyor olmasına bağladı. Sağlığı hakkında da ilginç bir gerçeği açıkladı. "Ben adada yarışırken Duygu Bal arkamdan 'O adada erkekleri çıldırtmaya gitti' demiş. Ben de dönünce Twitter'den şöyle cevap verdim: 'Seninle ilgili gerçekleri bilseler yüzüne bile tükürmezler.' Hala bu sözlerimin arkasındayım. Duygu da adadayken başta Ahmet Dursun olmak üzere erkekleri çıldırttı. Telefonla arayıp 'Ne yapıyorsun?' demek istedim. Cebi değişmiş. İnsanın bir arkadaşını arkadan aşağılaması, gömmesi nasıl bir insanlıktır!"
nbsp;
"Evet, konuşursam insan içine çıkamaz. Sosyal hayatta neler yaptığı konusunda çok şey biliyorum. Bildiklerim şimdilik bana kalsın. Öğrenmek istiyorsa beni cepten arasın. Suratına söylerim. Yalandan gülüp 'Hahaha haha hiçbir şeyden haberim yok' diyor. İşte böyle insanları sevmiyorum. Çamur atıyorlar. Mağduru oynuyorlar. Sonra da beni beni çirkef ilan ediyorlar. Ama bana küfür, hakaret eden arkamdan dedikodu yapan herkese söyleyecek sözüm var."
nbsp;
"Bana 'Duygu hakkında ne biliyorsun ki' diyebilirsiniz. Ben de magazin yaptım, yıllardır bu piyasanın içindeyim. Kulağım deliktir. Bir şeyler öğrendim. Biliyorum ki konuşuyorum. Gözümle görmedim. Olayları bilen, sözüne-bilgisine güvendiğim kişiler var."
nbsp;
"İnsanları tehdit etmeyi, tehditkar sözler savurmayı sevmem. Ama karşımdaki de arkamdan atıp tutmayacak. Teklifim açık; merak ediyorsa beni cepten arasın. Anlatırım her şeyi."
nbsp;
"Adaya gitmeden bir süre önce sırtımda ve göğsümde ağrılar vardı. Doktora gittim, testlerden geçtim. Bana 'Üzgünüz, akciğer kanserisin' dediler. O an hayatım ters döndü. Dünya başıma yıkıldı. Sonra akciğerimdeki 7.6'lık kistin kanser olmadığını açıkladılar. Ama ömrümden ömür gitti."
nbsp;
"Hastalığıma rağmen kötü alışkanlığım sigaradan kurtulamıyorum. İçemediğim için de adada strese girdim, sinirlendim. Gerginliklerim, kavgalarım sigara içemediğim içindi. Ama Hilmicem İntepe'nin yaptığı hainliği de hiç unutmayacağım."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...