112 görevlisi yaralı çocukla birlikte ağladı

/ Kaynak: İHA
112 görevlisi yaralı çocukla birlikte ağladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobilin çarpmasıyla yaralanan çocuğun ağlamasına dayanamayan 112 görevlisi de çocukla birlikte gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre, İsmail Efendi Caddesi'nde kaldırım üzerinde annesi ile birlikte yürüyen 6 yaşındaki Serhat K., bir anda annesinin elini bırakıp yola fırlayınca, Serhat D. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Hafif şekilde yaralanan çocuk kazanın etkisiyle ağlamaya başladı. Olay yerine gelen 112 ambulansında görevli bayan Acil Tıp Teknisyeni (ATT), çocuğa müdahale etmek istedi. Bir türlü susturulamayan çocuk, ambulansa bindirilirken daha çok ağladı. Küçük Serhat'ın çığlıklarına dayanamayan bayan ATT de ağlamaya başladı. Hafif yaralı çocuk güçlükle ambulansla bindirilip İnegöl Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.






YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...