Özbek: 'Galatasaray'ın 2 senede nereden nereye geleceğini görecekler'

Özbek: 'Galatasaray'ın 2 senede nereden nereye geleceğini görecekler'

SPOR Haberleri

Başkan adayı olarak gösterilen Özbek, "Projelerimize itibar ederlerse, Galatasaray'ın iki senede nereye geldiğini görecekler" diye konuştu.Özbek'in cv'si.

Galatasaray'da, mayıs ayında yapılacak seçimde adı başkan adaylığı için geçen Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, önceki gün divan toplantısının ardından gazetecilerle sohbet etti.Özbek, "Mali Genel Kurul'da her şey netleşecek. Kararımı o dönemde vereceğim." dedi. Ayrıca, " Projelerimize itibar ederlerse, 2 senede Galatasaray'ın nereye geldiğini görecekler" ifadelerini kullandı.


Özbek'in konuşmasından satır başları şöyle:


- Kimse 'Ben Galatasaray'da başkan olmak istemiyorum' demez. 'Ben başkan oluyorum' demek de çok zor. Başkan gösterilmek önemli, ben onu önemsiyorum. Başkan olabilmek için camianın layık görmesi lazım.


- Mali Genel Kurul'da her şey netleşecek. Kararımı o dönemde vereceğim.


- Galatasaray'a hizmet etmek çok şerefli... Hakkımda başkanlıkla ilgili çıkan haberleri, iltifat olarak görüyorum.


- 4-5 aydır yönetimdeyim. Bu yönetim gelecek için zaten hazırlık yaptı. Hâlâ çalışıyoruz, her şeyi planlıyoruz. 31 Mayıs ve sonrası için projelerimiz hazır.


- 5 aydır finansmanla ilgileniyorum. Kağıt üzerinde yansımalar farklı. Tablo karanlık değil. Galatasaray bu tablonun esareti altında hiç değil. Galatasaray'ın çıkışı var, bu projeler üzerinde çalışıyoruz.


- Projelerimize itibar ederlerse, 2 senede Galatasaray'ın nereye geldiğini görecekler.


- Duygun hocamın izindeyim. Kavga hiçbir şey kazandırmaz. Kulüpler arası yumuşamanın sağlaması önemli.


DURSUN ÖZBEK KİMDİR?


Giresun doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. 1974 yılından beri otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Özbek, 1988 yılından beri ise turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da, Kimeros ve Mabiche otelleriyle de Antalya'da hem yatırımcı hem de işletmeci olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2011 yılında Ünal Aysal'ın yönetiminde yer alan ancak daha sonra listeden kendi isteğiyle çıkarılan Özbek, 2014 yılında Duygun Yarsuvatl'ın başkanlığında Galatasaray SK Yönetim Kurulu'na seçildi ve Başkan yardımcısı oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...