Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli futboculardan 10'luk söz

Fenerbahçeli futboculardan 10'luk söz

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolcular, yönetim ile yaptıkları görüşmede bundan sonraki 10 maçı da kazanacakları yönünde söz verdi.Fenerbahçe yönetimi samandırıya indi.

Fenerbahçe'de, Gençlerbirliği maçının karabulutları dağıldı ve tüm gözler Beşiktaş derbisine çevrildi. Fenerbahçeli futbolcular, yönetim ile yaptıkları görüşmede bundan sonraki 10 maçı da kazanacakları yönünde söz verdi.Sarı lacivertli ekibin yıldızları ayrıca, şampiyon olacaklarını dile getirdi. Yönetim kuruluna borçlu olduklarını belirten sarı lacivertli futbolcular tüm alacaklarının yattığını, hiçbir sıkıntılarının olmadığını, buna rağmen sahada istenilen performansı sergileyemediklerini belirterek, "10'da 10 yapacağız" diye konuştu.Oyuncuların inancı yönetimin ve teknik heyetin de moralini yükseltirken, Beşiktaş maçı için Samandıra'da tüm camia seferber oldu.


TÜM YÖNETİM SAMANDIRA'YA


Sarı lacivertli yöneticiler, hafta boyunca Samandıra'ya giderken bugün ise tam kadro olarak çıkarma yapacaklar. Başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri, takıma moral vermek için bu akşam yapılacak antrenmana gidecek.Yıldırım, bu karşılaşmayı çok önemli gördüğü için yönetim kurulu üyelerinden de takıma destek olmak adına Samandıra'ya gelmelerini istedi.Bu akşam Samandıra'dan birlik ve beraberlik mesajları verecek olan sarı lacivertlilerde futbolcular, daha sonra Beşiktaş maçı için kampa girecek. İsmail Kartal ve futbolcuların son derece motive olduğu belirtilirken, 10 maçlık galibiyet serisi için Beşiktaş maçının başlangıç olacağı da oyuncular tarafından ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...