Beşiktaş'a yeni stoper

Beşiktaş'a yeni stoper

SPOR Haberleri

Pedro Franco'yu sezon sonunda satmayı planlayan Beşiktaş'ın, Valencia'dan ayrılmak isteyen Otamendi'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Pedro Franco'yu sezon sonunda satmayı planlayan Beşiktaş'ın, Valencia'dan ayrılmak isteyen Otamendi'yi transfer etmek istediği iddia edildi.Franco'yu sezon sonunda Porto'ya aldığı rakamın 2 katına satarak kârlı bir TİCARETyapmak için temaslarını sürdüren Beşiktaş'ın, stopere bir takviye daha yapacağı iddia edildi. İspanyol Cadena Cope radyosu, Valencia'da forma giyen Nicolas Otamendi'nin sezon sonunda ayrılmak için planlar yaptığını Arjantinli oyuncuyu transfer etmek isteyen takımlar arasında Beşiktaş'ın da bulunduğunu duyurdu.2010-2011 sezonunda transfer olduğu Porto'dan bu sezon başında Valencia'ya geçen Otamendi, 3 Portekiz Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. Bu sezon Valencia formasıyla 18 maça çıkan 26 yaşındaki Arjantinli oyuncu 2 de gol kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...