Beşiktaş,'Kadıköy'e kazanmaya gidiyoruz'

Beşiktaş,'Kadıköy'e kazanmaya gidiyoruz'

SPOR Haberleri

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, Avrupa defterini kapatarak lige döndüklerini ve Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmak isteyeceklerini belirtti.

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, Avrupa defterini kapatarak lige döndüklerini ve Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmak isteyeceklerini söyledi.Slaven Biliç'e sahip çıkan Albayrak, "Beşiktaş bu ligin en iyi oynayan takımı ve başında da Biliç var" dedi.
Metin Albayrak Brugge yenilgisi ile bir defteri kapattıklarını ve Fenerbahçe maçına bakmaları gerektiğini dile getirerek, "Derbi maçlarının havası çok farklı tabiki. Biz lig lideriyiz oraya lig lideri olarak gidiyoruz. Bu bilinçle gidiyoruz. Arkadaşlar da o çerçevede hazırlanacak. Artık bir defteri kapattık önümüze bakacağız. O yüzden o maçın havasının çok farklı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.


Albayrak Biliç'in henüz derbi kazanmamış olmasının çok yazılıp çizildiğini ama Biliç'e güvendiklerini belirterek, "Bunlar çok yazılıp çiziliyor ama hocamıza inanıyoruz, güveniyoruz. Sezon başından bu yana, bu sene çok iyi top oynuyoruz. Avrupa kupalarında da ço iyi oynadık. Bu gün taraflı tarafsız herkesin söylediği bir söylem var; Beşiktaş bu ligin en iyi top oynayan takımı ve bu takımın da başında hocamız var. Ben o söylemlere katılmıyorum açıkçası. Fenerbahçe maçına çok inanıyorum ben. Oraya kazanmaya gidiyoruz. O yüzden Avrupa kupası maçını kapattık lige döndük. Her işte bir hayır vardır derler buradan da kendimize ders çıkartmalıyız inşallah kazanacağız" diyerek Biliç'e olan güvenlerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...